Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Miley (21) nemá ani štipku hanby: Na párty vyrazila hore bez!
Zdielať na
Hudba

Miley (21) nemá ani štipku hanby: Na párty vyrazila hore bez!

Zdroj: Isifa

Už nemá žiadne zábrany! Miley Cyrus sa na párty vybrala polonahá. Bez vrchného dielu oblečenia si veselo vykračovala aj po uliciach Brooklynu.

Momentálne nemá žiaden aktuálny hit, a tak publicitu naháňa škandalóznym správaním. A čo zaberie lepšie ako prvoplánová nahota? Miley Cyrus má len 21-rokov, ale stihla ukázať už takmer všetko.

Svojou nahotou však viac odpudzuje a to, čo má vyzerať eroticky, pôsobí lacno a nevhodne. Poprsie odhaľuje na speváčku, ktorú máme brať vážne, až pričasto.

To, čo skrýva pod tričkom, už ukázala na stránkach časopisov i v priesvitných outfitoch. Najnovšie sa rozhodla, že prsia odhalí aj počas bežného dňa. Miley sa s veľkou skupinou známych vybrala na párty v Brooklyne hore bez. Presnejšie, bradavky jej zakrývali len akési zvláštne zdobené nálepky.

Miley Cyrus

Isifa

Miley nedávno v rozhovore pre austrálsku televíznu šou Sunday Night vyhlásila, že stále miluje svojho bývalého priateľa a snúbenca Liama Hemswortha. „Milujem Liama, Liam miluje mňa," prezradila speváčka.

Nevedno, ako je to naozaj s citmi herca Liama Hemswortha, ktorý sa so speváčkou rozišiel krátko po tom, ako si ostrihala vlasy a začala budovať svoju kariéru na škandáloch a nahote.

Miley Cyrus

Isifa

Nenechajte si ujsť: Škandalózne momentky: 10 celebrít, ktorým nechtiac vykukli prsia

Súvisiace články

Najčítanejšie