Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Miley Cyrus (19) robí ďalšie škandály, rozplakala sa na pódiu
Zdielať na
Hudba

Miley Cyrus (19) robí ďalšie škandály, rozplakala sa na pódiu

Zdroj: ISIFA

Speváčka Miley Cyrus sa po rozchode s hercom Liamom Hemsworthom totálne zrútila. Svedčí o tom aj jej posledné vystúpenie, na ktorom sa neubránila slzám. Plač však nebol jediný, čo speváčka v Las Vegas predviedla...

Miley Cyrus prináša svojím fanúšikom jedno prekvapenie za druhým. Všetko odštartovalo vystúpenie na odovzdávaní cien hudobnej stanice MTV, kde sa mladá hviezdička správala doslova ako štetka. VIAC TU.

Neskôr zostali fanúšikovia šokovaní jej videoklipom k piesni Wrecking Ball. V ňom sa speváčka odela do Evinho rúcha a tým definitívne presvedčila svet, že už nepatrí do detského sveta Hannah Montany, seriálovej postavy, ktorú kedysi stvárňovala. VIAC TU. 

No a toto všetko vyústilo do rozchodu s jej milovaným Liamom Hemsworthom, ktorý Cyrus veľmi ťažko nesie. Potvrdila to aj na poslednom koncerte v Las Vegas, kde počas už spomínanej piesne ronila na pódiu krokodílie slzy. Píše český portál Prásk.cz

Krásny herec má za Cyrus už náhradu a Miley zostali len oči pre plač, demolačná guľa a kladivo. Na koncerte speváčka privítala fanúšikov v bielom sieťkovanom tričku, ktoré len tak-tak zahaľovalo hudobníčkine bradavky.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Prásk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie