Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Premeny Kristíny Farkašovej. Z kučeravej blondínky divoká červenovláska
Zdielať na

Premeny Kristíny Farkašovej. Z kučeravej blondínky divoká červenovláska

Jedna z najkrajších červenovlások v slovenskom šoubiznise Kristína Farkašová bola kedysi blondínou. Priznala, že vyskúšala aj čiernu farbu. Prekvapený zostal nielen jej partner.

S farbením vlasov začala obľúbená herečka a dvojnásobná mamička skoro. "Červenkastý preliv som si dala už na základnej škole v deň, keď nám zakázali farbiť si vlasy," priznáva rebelka Kristína.

Počas skúšky dospelosti mala na hlave dokonca čiernu farbu. "Bolo to veľmi čudné," povedala. Partner a reportér TV JOJ Juraj Hajdin. "Ak to spätne porovnám, vyvíja to sa správnym smerom a farbenie by mohla Kristína ukončiť," reagoval Juraj.

Pozrite si priloženú reportáž:

Ako každá žena, aj Kristína občas zatúži po zmene. "Mám dobré kaderníčky, starajú sa o mňa a zakazujú mi strihať sa a prefarbovať. Nemôžem experimentovať," priznala so smiechom. Prirodzená farba vlasov je podľa jej partnera Juraja porovnateľná s "myším kožíškom".

Mamička na plný úväzok

Kristínu však v posledných mesiacoch viac ako jej vlasy zamestnávajú dve malé dcérky. Talentovaná herečka by mohla bez najmenšieho zaváhania ašpirovať na titul Matka roka. Ľahkosť, dôvtip a nadhľad, s akým úspešná mamička malých dvojičiek zvláda všetky materské povinnosti, sa totiž medzi prvorodičkami len tak nevidí.

Kristína Farkašová podporuje dobrú vec. Svoju fotografiu vytlačenú na plátne ponúka do dražby. Výťažok z nej poputuje na ušľachtilú vec. Draží sa TU.

Súvisiace články