Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herečka Kristína Farkašová (31) je na predaj!
Zdielať na

Herečka Kristína Farkašová (31) je na predaj!

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / Slovenská herečka Kristína Farkašová podporuje dobrú vec. Svoju fotorgrafiu vytlačenú na plátne ponúka do dražby. Výťažok z nej poputuje na ušľachtilú vec.

Začiatky neboli ideálne

Fotografiu nechce ani redaktor KRIMI Juraj Hajdin, ani herečkin exmanžel Kamil Mikulčík, a tak sa rozhodli fotku vydražiť a pomôcť.

"Naše deti majú presne o 6 dní rok. Ela a Matilda sú predčasniatka, čiže sa narodili skôr, a to v 33. týždni tehotenstva. Mesiac po ich narodení sme boli v nemocnici. Mali 1 390 a 2 050 gramov. Začiatky neboli úplne ideálne," hovorí herečka.

Tak trochu iný rozhovor o rodičovstve s kristínou Farkašovou si môžete prečítať TU.

Ďakujem za zdravie

Kristína si uvedomuje, že také šťastie v podobe zdravia nemá každý. A preto sa rozhodla pomôcť dvojičkám Viktórii a Samkovi, ktoré sa narodili v rovnakom týždni tehotenstva a pre ktoré rodičia zháňajú peniaze, aby mohli rehabilitovať a aby sa im lepšie fungovalo.

"Mám pocit, že za to naše zdravie by som sa mala tam niekam hore poďakovať aj takto nejako a pomôcť iným," dodáva herečka.

O ničom nevedia

Viki a Samko potrebujú veľmi veľkú sumu. Určite sa však potešia každej hodnote. "Nevedia o tom, že sa takto verejne dražím. Nič netušia, ale dúfam, že o to radšej budú, keď sa o tom dozvedia  a keď sa vďaka nám všetkým budú môcť o čosi viac usmievať," dodáva Farkašová.

Draží sa TU - v komentároch pod fotkou do 20. júna.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie