Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Z moderátorov sa stali návrhári, pre dobrú vec
Zdielať na

Z moderátorov sa stali návrhári, pre dobrú vec

Známe televízne tváre sa zmenili na návrhárov. Lenka Čviriková Hriadeľová navrhla dres pre talentovaných futbalistov, o ktorých možno aj vďaka tomuto projektu budeme ešte počuť.

Televízne hviezdy návrhármi 

Stanka Jakubíková, Michal Farkašovský a Lenka Čviriková Hriadelová navrhli originálne dresy pre budúcich športovcov.

"Tento rocnik sportovych talentov sme vymysleli inak. Hľadáme nové talenty, ale poprosili sme aj moderátorov, aby navrhli dres," povedal výkonný manažér Nadácie TV JOJ Ľuboš Sarnovský.

Iba prvý vyrobený dres nesie ich meno aj s venovaním a podpisom. Ten moderátori ponúkajú do dražby.

"Myslím, že tento dres bude mať obrovskú cenu. Tam, kde býva visačka je môj podpis. Dúfam, že sa dres vydraží za čo najviac peňazí a pomôžeme mladým talentom," verí moderátorka Lenka Čviriková Hriadeľová. 

Ružoví futbalisti

Lenka je srdcom futbalistka a jej tím bude mať dres v odvážnej ružovo- čiernej kombinácii.

"A prečo nie? Myslím si, že ružová už dávno nepatrí k ženám," hovorí Lenka. "Aj Espanyol Barcelona mali takéto dresy, keď hrávali vonku," dodáva moderátorka.

Michal Farkašovský pre hádzanárov zvolil svoje obľúbené farby - modrú a bielu. "Tieto farby sa hodia na hádzanársky dres a trochu pripomínajú aj naše národné farby," hovorí moderátor Krimi, ktorý si na dres k svojmu menu zvolil číslo 69.

"Sú okolo toho kadejaké teórie. Všetko sa deje v kruhu a tá 69 pripomína kruh. Snáď teda prinesie šťastie," vysvetlil Michal.

Michal bude vyberať mladých nádejných hádzanárov a už teraz sa na to veľmi teší, keďže aj on sám športuje.

Dres pre mladých

Jeho moderátorská kolegyňa Stanka Jakubíková žije hokejom a pre svojich nádejných hokejistov vytvorila skutočne zaujímavý dres.

"Prvýkrát som dostala možnosť navrhnúť si dres so svojimi farbami," hovorí Stanka, ktorá sa už teraz teší na prvý zápas mladých hokejistov v dresoch ktoré navrhla.

"Nesmierne sa teším, lebo sú to najlepšie investované peniaze do detí. Teším sa z toho, že sa budú deti tešiť," dodáva.

Tri dresy s menami a podpismi moderátorov môže mať ktokoľvek z vás - teda tí, ktorí ho vydražia za čo najviac.

"Boli by sme radi, keby nám pomohli sponzori z celého Slovenska, hľadáme talentované deti," zakončil Sarnovský. 

Pomôcť môžete aj vy

Chcete sa s našimi moderátormi stretnúť osobne a získať nimi navrhnutý dres? Podporte ich a staňte sa sponzorom športového tímu! Spolu s Nadáciou TV JOJ podporíte i vy športové talenty z celého Slovenska. Vaše ponuky nám môžete posielať na adresu nadacia@joj.sk 

Súvisiace články