Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Britney Spears má na krku žalobu
Zdielať na

Britney Spears má na krku žalobu

Zdroj: SITA

Tanečnica Dawn Noel podala na Britney Spears žalobu! Dôvodom je zlomený nos. Incident sa pritom udial ešte minulý rok počas nakrúcania videoklipu k piesni Work Bitch.

Žaloba pre zlomený nos

Britney Spears má problém! Tanečníčka Dawn Noel na ňu podala žalobu, pretože jej speváčka ešte minulý rok v auguste zlomila nos.

Stalo sa tak počas nakrúcania videoklipu k piesni Work Bitch. 

Tanečnica tvrdí, že zranenie má trvalé následky, pre ktoré sa nemohla a nemôže venovať zamestnaniu a prišla tak o peniaze.

O akú čiastku ide, však nezverejnili.

Podľa Noel prišla speváčka na nakrúcanie, ktoré sa konalo 19. augusta v Los Angeles, "strapatá a zmätená a mala problémy naučiť sa tanečné kroky, i keď boli veľmi jednoduché".

"Asi po hodine a pol skúšania sa speváčka zatočila, stratila rovnováhu a rukami vrazila do jej tváre. Noel aj ostatní tanečníci počuli zvuk, podľa ktorého im bolo jasné, že jej zlomila nos," uviedli v žalobe.

Dodali, že Spears sa len ospravedlnila a pokračovala ďalej. Ranená následne odišla k lekárovi, ktorý jej diagnostikoval fraktúru kosti a nariadil operáciu.

Hudobníčka vraj najprv súhlasila, že liečbu zaplatí, no neskôr Noel kontaktovali speváčkini zástupcovia a oznámili jej, že peniaze nedostane.

Súvisiace články

Najčítanejšie