Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sudkyňa uverila Rezešovej (36). Aj milionári môžu byť chorí
Zdielať na

Sudkyňa uverila Rezešovej (36). Aj milionári môžu byť chorí

BUDAPEŠŤ / Dcéra známeho košického oceliarskeho magnáta sa v pondelok ráno mala opäť postaviť pred budapeštiansky súd. Prokurátor sa totiž odvolal voči rozsudku z novembra minulého roka, podľa ktorého dostala za spôsobenie smrti 4 ľuďom a jazdu po vplyvom alkoholu 6-ročné väzenie. Pondelkové pojednávanie však bolo doslova bleskové.

Zdravotné problémy

Po piatich mesiacoch malo v pondelok pokračovať pojednávanie s obvinenou Košičankou. Budapeštiansky súd skončil už po 15-tich minútach. Obžalovaná sa totiž na súd nedostavila. Dôvodom by mali byť zdravotné problémy, ktoré preveril a potvrdil súdny znalec z odboru zdravotníctva.

Keďže dcéra oceliarskeho magnáta chce byť prítomná na pojednávaniach, súd to pondelkové odročil. Sudkyňa druhostupňového súdu zdôraznila najmä pre zástupcov médií, ktorí sa opäť zišli v hojnom počte, že aj milionári môžu byť chorí. Vyjadrila presvedčenie, že nejde o žiadnu fintu z jej strany, keďže predpokladá, že aj obvinená by už najradšej mala v rukách právoplatný verdikt

Pojednávanie o dva týždne

Podľa jej advokáta obvinená Košičanka trpí vírusovým ochorením, ktoré je nákazlivé. Podľa lekárskych vyšetrení, by jej zdravotný stav mal umožniť, aby sa zúčastnila pojednávania už o dva týždne.

Súvisiace články

Najčítanejšie