Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Raper v pesničke o Rezešovej (36): Skončíš v pekle!
Zdielať na
Hudba

Raper v pesničke o Rezešovej (36): Skončíš v pekle!

Súd Evu Varholíkovú-Rezešovú uznal 22. novembra vinnou zo smrti štyroch ľudí, ktorí zahynuli po tragickej nehode na maďarskej diaľnici. Výška trestu sa však nepáči maďarskému raperovi Herovi, ktorý si celebritnú Slovenku poriadne podal!

Ostro sledovaný proces s dcérou oceliarskeho magnáta Rezeša, Evou Varholíkovou-Rezešovou inšpiroval maďarského rapera Hera. Avšak v inom smere akoby si želala samotná celebritná Slovenka.

Nepozdáva sa mu totiž výška trestu, ktorú Košičanka za spôsobenie tragickej nehody dostala. "Za tento čin by inde zhnila 120 rokov. Keby to urobili iní, skončilo by to úplne inak," spieva sa v piesni rapera.

Maďarský spevák, ktorý si hovorí Hero, Slovenku vyzýva, aby svoj čin oľutovala. "Ježiš ju bude súdiť už onedlho. Ak to neoľutuje, zúčastní sa na hustej oslave priamo v pekle," nešetrí tvrdými slovami raper.

V texte piesne opisuje aj priebeh tragickej nehody, za ktorú dostala Varholíková-Rezešová 6 rokov v domácom väzení. "Opitá uháňa po diaľnici, napriek tomu volá za volantom. Nemá sa čoho báť, otec ju dostane von z väzenia. Čokoľvek môže hodiť na zosnulých."

Hero upozorňuje aj na to, že podobný prípad sa môže stať každému z nás aj zajtra. Potom už len vraj môžeme vzlykať nad ich hrobmi.

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie