Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zuzka Šebová (31) nemá kde míňať peniaze
Zdielať na
Showbiznis

Zuzka Šebová (31) nemá kde míňať peniaze

Šoubiznisová dvojica Šebová Kubovčík nielenže sršia humorom, oni sú aj veľmi šetrní. Zuzka vraj nemá kde míňať peniaze a Michal si pre istotu so sebou žiadne nenosí.

Hazard a dražby nie sú silnou stránkou vtipkára Miška Kubovčíka. Či to nevyskúšal ani raz, je však otázne. "Na stužkovej, vlastne tam nie. My sme nemali stužkovú, lebo sme sa tak hádali, že sme sa k tomu ani nedopracovali...," zamýšľa sa herec. 

Zuzka by aj chcela pomíňať nejaké peniaze, ale zatiaľ údajne nebolo kde. Ona sa totiž už spomínanej stužkovej ani nedočkala. "Vždy keď niekto nadáva na stužkovú, tak poviem, že buďte radi, že ste aspoň mali," dodáva herečka.

Počas večera, kde sme ju spolu s priateľom stretli, mala konečne šancu niečo vydražiť! Všetko ale napovedala tomu, že si svoje peniažky opäť smutne odnesie domov! "Dnes som si zobrala 30 eur a všetko je až od 100, takže ani tento večer to nevyjde," dodáva Zuzana.

"Ja som nevedel, že tu bude dražba, ale mohol by som. Na to tu ľudia nemajú peniaze, ale povedal by som im vtipy a tie sú na nezaplatenie," myslí si Michal. Podnikavá dvojica teda neminie, ale ak by išli podľa ich plánu, tak by ešte zarobila.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie