Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čas na paniku?! Superhviezda cestuje v skafandri!
Zdielať na

Čas na paniku?! Superhviezda cestuje v skafandri!

Archívna reportáž

Dianie na celom svete sa behom krátkej doby zvrtlo na tému hrozivého vírusu, ktorý sa šíri extrémnou rýchlosťou. Svet módy a modelingu sa na túto vlnu naladil, a mnohí trendsetteri prispôsobujú svoje zovňajšky aktuálnej hrozbe.

Zhurta to poňala aj modelka Naomi Campbell (49), ktorá sa na letisko v Los Angeles nahodila do odevu, ktorý skôr pripomínal člena jednotky z katastrofického filmu. V letiskovom vestibule tak zapózovala v slušivom "hazmat" obleku, teda ochrannom skafandri.

Modelka, známa svojim vycibreným vkusom, nepodcenila ani doplnky. Výraznými gumenými rukavicami v ružovej farbe dodala celému outfitu punc hravosti. Na očiach mala nasadené priehľadné zváračské okuliare, a tak mali fanúšikovia aspoň možnosť overiť si, či ide skutočne o ebenovú krásku.

Naomi Campbell je okrem zmyslu pre humor, povestná aj svojou vznetlivou povahou:

Nezvyčajnými fotkami sa pochválila na svojej sociálnej sieti spolu s komentárom, „Ochrana na prvom mieste, O LEVEL VYŠŠIE,“ a tým spustila vlnu vtipných reakcií. „Človek nie je nikdy úplne v bezpečí,“ vtipkuje jeden z fanúšikov. Ďalší sa pridáva: „Haha, dúfam, že ten let nebol dlhší ako 5 hodín, lebo v tom by sa to nedalo prežiť.“

​Príspevok na sociálnej sieti vzbudil vlnu komentárov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi),

Samozrejme, ako vždy sa našli aj takí, ktorí nemali pochopenie pre zábavu tohto typu. Predsa len, vírusu už podľahlo veľké množstvo ľudí. „Prosím, radšej si zrušte let ako by ste mali strašiť ostatným v tomto hysterickom odeve,“ pohoršuje sa jeden z komentujúcich.

Súvisiace články