Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Moderátorka Skoncová (26) oblečená v svadobných šatách
Zdielať na
Móda

Moderátorka Skoncová (26) oblečená v svadobných šatách

Cestovanie, fotografovanie, kráčanie po mólach. Toto je život modeliek. Už od svojich 15tich rokov v tomto svete žije aj moderátorka TOPSTARu Soňa Skoncová.

"Od 15 rokov svojho života cestujem - väčšinu času som strávila v Ázii, kde som precestovala takmer každú krajinu," hovorí. Východná pologuľa je v súčasnosti žiadanou turistickou destináciou, no Soňa tam bola pred dvanástimi rokmi pracovne. Bola to vlastne jej prvá služobná cesta.

Pobyt v Osake bol vraj pre ňu veľký šok. Po prvýkrát letela lietadlom, neovládala žiaden cudzí jazyk a bola tam sama! "Ja som si dosť poplakala teda," hovorí. Fotografovanie pre japonský trh ju však veľmi bavilo a vďaka tomu svoj pobyt ustála bez väčších problémov. Zaujímavosťou bolo, že fotila aj svadobné kolekcie.

"Ja keď som mala 15 rokov, som sa ocitla v tých svadobných šatách, tak to bolo dosť také smiešne pre mňa," spomína modelka.

Neskutočné množstvo práce, jedlo, ktoré jej nevyhovovalo, iná mentalita ľudí, iná kultúra... toto všetko odradilo Soňu od ciest do Číny. A tak začala pracovať na západnej pologuli. Jej srdcovým mestom je momentálne Los Angeles.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na