Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Poplach v Hollywoode! Tom Hanks MÁ potvrdený koronavírus!
Zdielať na

Poplach v Hollywoode! Tom Hanks MÁ potvrdený koronavírus!

Archívna reportáž

Zákerný vírus sa nevyhýba nikomu bez ohľadu na postavenie, povolanie, či stav na účte. A tak už aj prví hollywoodsky herci potvrdili nákazu. Rovno jeden z tých najslávnejších

Herec Tom Hanks (63) spolu s manželkou Ritou Wilson (63) momentálne natáčajú v Austrálii film o legendárnom Elvisovi. Celý tím mal podľa theguardian.com údajne dostať email s inštrukciou nechodiť na filmový pľac, keďže jednému z členov štábu vyšiel pozitívny test na vírus.

Herecký pár sa nachádza v Austrálii a nedávno sa začali cítiť príliš unavení, mali bolesti tela a zvýšenú telesnú teplotu. Následne im spravili testy, ktoré vyšli pozitívne.

Tom Hanks s manželkou Ritou Wilson:

 Herec sa k vírusu oficiálne priznal na svojej sociálnej sieti. „Cítili sme sa trochu unavení, akoby sme mali nádchu s bolesťou celého tela. Rita mala aj zimnice a mierne teploty,“ opísal takto prvotné príznaky choroby filmový Forrest Gump. „Preto by bolo fér vyjsť s pravdou von, a to je dnes vo svete nutné. S manželkou sme boli testovaní na koronavírus a testy vyšli pozitívne,“ priznáva ďalej v príspevku.

Príspevok na sociálnej sieti fanúšikov šokoval:

Podľa Hanksa sa momentálne musia podriadiť prísnym pravidlám, budú ďalej testovaní a pozorovaní. To samozrejme zahŕňa aj izoláciu od okolitého sveta na tak dlhý čas, ako to bude nutné podľa vývoja ich choroby. „Budeme Vás pravidelne informovať! Dávajte si na seba pozor!“ odkazuje v príspevku svojim fanúšikom Tom Hanks.

Hanks v krajine nakrúca zatiaľ nepomenovaný životopisný film o Elvisovi Presleym, v ktorom sa predstaví ako manažér legendárneho interpreta Colonel Tom Parker. Režisérom snímky je Baz Luhrmann. Produkciu filmu prerušili.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie