Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Angelina Jolie: Moje dcéry bojujú po operácii o PREŽITIE!
Zdielať na

Angelina Jolie: Moje dcéry bojujú po operácii o PREŽITIE!

Archívna reportáž

Herečka prežíva náročné obdobie. Okrem toho, že si zaumienila znovuotvoriť proces zverenia starostlivosti o deti výhradne do jej rúk, dve z jej detí sa pasujú s vážnymi zdravotnými problémami.

Verejnosť sa túto informáciu dozvedela priamo od Angeliny Jolie. Herečka a matka šiestich detí sa o tom, ako prežíva ich utrpenie zdôverila v liste pre Time.com. „Posledné dva mesiace sme spolu s mojou najstaršou dcérou Zaharou strávili na chirurgickom oddelení a posledné dni som zas sledovala jej mladšiu sestru, ako ide pod nôž kvôli operácii bedra,“ začína svoje vyznanie.

„Vedia, že o tom píšem, pretože rešpektujem ich súkromie. Spolu sme sa o tom porozprávali a podporili ma v tom, aby som to zverejnila,“ vysvetľuje dôvody svojho váhania a pochybností. Práve 13-ročná biologická dcéra Shiloh mala podstúpiť bolestivú operáciu bedra.

Angelina Jolie so svojimi deťmi:

​Angelina v liste opisuje ako sa sestry Zahara a Shiloh o seba vzájomne starali v čase, keď prechádzali náročnou rekonvalescenciou. Všetko ostatné išlo na vedľajšiu koľaj a jedna pre druhú bola prioritou číslo jedna. „Rozumejú, že si prechádzajú zdravotnými problémami a bojujú o prežitie, proces uzdravovania je niečo, na čo môžu byť pyšné,“ povedala hrdá mama.

​Keďže sa v ostatných dňoch oslavoval po celom svete sviatok žien, tento moment Angelina využila na metaforu pre silu a starostlivosť o druhých, ktorou sú ženy od útleho veku obdarené. „Takže, moje želanie v tento deň je, aby sme si vážili dievčatá. Starali sa o ne. A uvedomili si, že keď dospejú v silné a zdravé ženy, o to viac budú schopné odovzdať ich vlastným rodinám a celej spoločnosti,“ zamyslela sa Angelina.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie