Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
OTRASNÝ zločin! Charlie Sheen mal znásilniť 13-ročného chlapca priamo na pľaci!
Zdielať na

OTRASNÝ zločin! Charlie Sheen mal znásilniť 13-ročného chlapca priamo na pľaci!

Archívna reportáž

Charlie Sheen (54) bol svojho času mimoriadne obľúbený herec. Vďaka úlohám vo filme Bláznivá Strela či Dva a pol chlapa sa stal priam legendárnym. Tento herec má ale aj veľmi temnú stránku.

Renomé Charlieho Sheena už pred piatimi rokmi výrazne poškodila správa o jeho HIV pozitivite a opakujúce sa drogové a alkoholické excesy. Odvtedy bol herec synonymom zhýralosti a dekadencie, no to však vo svete šoubiznisu ešte nie je tak nezvyčajné.

Posledné obvinenia voči hercovi sú už ďaleko za znesiteľnou hranicou. Ako uvádza portál Daily Mail v dokumente, ktorý vyšiel len v pondelok, opísal 48-ročný herec Corey Feldmana hrozivú scénku. Sheen mal podľa neho znásilniť jeho kamaráta priamo na filmovom pľaci. Stať sa tak malo ešte v 80. rokoch minulého storočia pri natáčaní filmu Lucas.

Charlie Sheen v čase, keď sa prevalila informácia o jeho nevyliečiteľnej chorobe:

​Obeťou mal byt vtedy iba dvanásťročný Corey Haim (38) a dokument (My) Truth: The rape of two Coreys, v preklade (Moja) Pravda: Znásilnenie dvoch Coreyov, mal iba potvrdiť to, čo sa v kuloároch už dlho šepkalo. Počas natáčania mal Charlie Sheen herca presvedčiť, že sex medzi starším mužom a mladým chlapcom je vo filmovom svete úplne v poriadku. "Počas obednej pauzy odišli ďaleko od všetkých a zastrčili sa medzi dva karavány," opisuje otrasné spomienky Feldman. "A Haim, nevinný a ambiciózny chlapec, sa od Sheena nechal sodomizovať." Na nechutné radovánky mal dokonca použiť olej na vyprážanie.

Status Coreyho Feldmana k premiére dokumentárneho filmu:

Mladučký Corey bol v tom čase z tohto zážitku zmätený a údajne veril, že je do Sheena zamilovaný. Ten sa k nemu mal po zneužití chovať veľmi chladne. O tejto kauze sa zmienil Feldman vo svojich memoároch Coreyography už v roku 2013, no vtedy nespomenul žiadne konkrétne meno. Sám Corey Haim však už svoju verziu udalosti nebude môcť opísať, keďže v roku 2010 zomrel na zápal pľúc.

Súvisiace články

Najčítanejšie