Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vojvodkyňu Kate (32) uviedli do módnej siene slávy
Zdielať na

Vojvodkyňu Kate (32) uviedli do módnej siene slávy

Štvrtýkrát za sebou sa britská vojvodkyňa Kate dostala na zoznam najlepšie oblečených ľudí sveta, ktorý každoročne zverejňuje magazín Vanity Fair. Manželku britského princa Williama zároveň magazín uviedol do módnej siene slávy.

Kate sa do siene dostala spolu s nemeckým módnym návrhárom Karlom Lagerfeldom, ústredným tvorcom značky Chanel.

Vedľa nej sa medzi celebrity s najlepším vkusom objavili napríklad herečky Cate Blanchet, Lupita Nyong'o i ďalší príslušníci kráľovských rodov či športovcov.

Zatiaľ čo Cate Blanchet sa na zozname, ktorý uvádza mená najlepšie obliekaných žien a mužov bez poradia, objavila druhýkrát.

Pre herecký objav tohtoročných Oscarov Lupitu Nyong'o je to premiéra.

Najkrajšia žena sveta Lupita Nyong'o:

SITA

Magazín prekvapila odpoveďou na otázku, kde rada nakupuje. "Nikde. Nemám nakupovanie rada," povedala herečka, ktorú tento rok časopis People označil za najkrajšiu ženu sveta.

Vanity Fair na svoj prestížny zoznam vybral ďalšie európske aristokratky - holandskú kráľovnú Maximu a dánsku korunnú princeznú Mary.

Pozrite si priložené video:

Z mužov zaujal najviac vizuálny umelec Jeff Koons, newyorský hráč amerického futbalu Victor Cruz či hudobník Pharrel Williams.

Väčšina celebrít na zozname pochádza z hereckého prostredia. Sú medzi nimi Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Emmy Rossum či Emma Watson.

Súvisiace články