Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kate čaká druhé dieťa, prezradila jej kamarátka
Zdielať na

Kate čaká druhé dieťa, prezradila jej kamarátka

Princ George onedlho oslávi prvé narodeniny a v kráľovskej rodine bude pravdepodobne opäť búchať šampanské. Vojvodkyňa Kate je podľa svojej dlhoročnej priateľky znovu tehotná. Správu priniesol server News.com.

O tom, že dlhoročná priateľka vojvodkyne Kate Jessica Hay toho veľa narozpráva, je známe už dlho.

Mohli sme sa o tom presvedčiť v momente, keď v roku 2012 pustila do sveta správu o prvom tehotenstve kráľovskej rodičky.

Rastúce bruško?

Zvedavé médiá upozornili aj na fakt, že tvár i postava inak štíhlej Kate sa opäť začína zaobľovať. Na zmenu postavy reagovala aj Jessica.

"Jej tvár je plnšia, menia sa jej vlasy. Je krajšia ako obyčajne a keď chodí do spoločnosti, väčšinou má na sebe šaty, ktoré maskujú rastúce bruško," povedala.

Reprofoto/express.co.uk

Počas prvého tehotenstva s Georgeom trpela silnými nevoľnosťami a musela byť hospitalizovaná, informoval server News.com.

Spoveď rodičov

Kráľovská rodina sa pripravuje na výnimočnú oslavu. Malý princ George 22. júla oslávi jeden rok. 

Je známe, že William a Kate, ako aj celá kráľovská rodina, si úzkostlivo chránia súkromie. Slávnemu časopisu Vanity Fair sa ale podarilo vyspovedať vojvodkyňu, princa i pestúnku budúceho anglického kráľa.

Reprofoto/Vanity Fair

Prvý darček pre princa Georga je teda na svete - krásna rodinná fotka na titulnej strane a zhrnutie jeho krátkeho, avšak výnimočného života.

Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie