Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vojvodkyňa Kate Middleton (32) ukázala kráľovské pozadie
Zdielať na

Vojvodkyňa Kate Middleton (32) ukázala kráľovské pozadie

Vojvodkyňa z Cambridge Kate Middleton (32) chodí naostro! V nedeľu sa predviedla celému svetu. Mohol za to vrtuľník. Letné šatičky, ktoré mala vojvodkyňa na sebe, razom odhalili jej pozadie, píše nemecký Bild.

Vojvodkyňa ukázala svetu svoje pozadie! Môže za to vietor, ktorý spôsobil vrtuľník a nadvihol tak letné šatičky Kate, píše nemecký Bild.

Vojvodkyňa z Cambridge

Catherine a William sa zoznámili v roku 2001 na univerzite v Škótsku. Pár tvoria od roku 2003. Zásnuby sa konali v októbri 2010, princ svojej nastávajúcej daroval 18-karátový zafírový prsteň, ktorý patril jeho matke.

Svadba roka, ako ju označili médiá, sa konala 29. apríla 2011. Ženích navliekol neveste na prst obrúčku z Waleského zlata, ktoré darovala svojmu vnukovi kráľovná Alžbeta II. krátko po jeho zásnubách.

Catherine, rovnako ako princezná Diana v roku 1981, nesľúbila Williamovi pred oltárom poslušnosť, ale "lásku, podporu, úctu a starostlivosť". Dvojicu sobášila hlava anglikánskej cirkvi - Arcibiskup z Canterbury Rowan Williams.

Prvá zahraničná návšteva

Mladá kráľovská rodina sa na opačnej pologuli zdržala tri týždne. Celý čas mali zo sebou aj Georgovu pestúnku.

Tá sa o najmladší kráľovský poklad starala, kým jeho rodičia navštevovali pamiatky, školy, a kultúrne centrá. Niektorým šťastlivcom sa však podarilo malého princa stretnúť.

Posledné dni v Austrálii ukázali, že aj keď kráľovskí rodičia pochádzajú z paláca, manuálne práce im nie sú cudzie.

V botanickej záhrade v Canberre majú od návštevy monarchov nový prírastok. Počas školskej exkurzie pomohli Kate a Will žiakom - dvojičkám posadiť dub.

Hystéria okolo kráľovskej návštevy v Austrálii, pozrite si video:

Najčítanejšie