Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Z fúzatej speváčky modelka: Conchita Wurst (25) predviedla svadobné šaty do truhly!
Zdielať na
Móda

Z fúzatej speváčky modelka: Conchita Wurst (25) predviedla svadobné šaty do truhly!

Zdroj: Isifa

Možno zavesí spevácku kariéru na klinec! Conchita Wurst zapĺňa titulky magazínov, ale nie kvôli hudbe. Víťazka Eurovízie sa najnovšie zahrala na modelku a predviedla svadobné šaty. Jej čierne strnisko nemohlo chýbať!

Sláva Rakúšanky Conchity Wurst stúpa ako fénix v jej piesni, a to ani nemusí prichádzať s novými hitmi.

K svetovej popularite jej celkom stačí nezvyčajný zjav. Ten sa zapáčil slávnemu módnemu návrhárovi Jeanovi Paulovi Gaultierovi (56) tak veľmi, že Conchita Wurst bola špeciálnym hosťom jeho módnej šou. A to je obrovská česť!

Ostro sledovaná prehliadka, ktorú si prišli pozrieť desiatky známych tvárí, sa konala v Paríži a niesla sa v temnom, gotickom duchu. Po móle vykračovali modelky v čiernych kreáciách, posledná vyšla práve Conchita Wurst.

Conchita Wurst a Jean-Paul Gaultier

Isifa

Predviedla čierne svadobné šaty so zlato-červenou výzdobou a tmavým závojom. Módny večer oslavoval i upírsku tematiku a šaty pôsobili, že sa hodia viac do truhly ako na svadobný deň.

Keď sa Conchita Wurst prešla po móle, pridal sa k nej šťastný návrhár a spolu uzavreli prehliadku. Jean Paul Gaultier bol prítomnosťou speváčky taký nadšený, že si gentlemansky kľakol na koleno a pobozkal jej ruku.

Neskôr sa dvojica objavila na akcii Vogue Foundation Gala, kde Conchita Wurst predviedla priesvitné biele šaty.

Conchita Wurst v bielych šatách na Vogue Foundation Gala

Isifa

Francúzsky návrhár sa rozhodnutím spraviť z transexuálnej Conchity Wurst hlavnú hviezdu prehliadky, podpísal pod ďalšiu kontroverziu vo svojej kariére.

Jean Paul Gaultier sa nikdy nebál riskovať, po móle nechal kráčať takmer šesťdesiatročnú modelku i polonahú Madonnu.

Súvisiace články