Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Modelka Husárová (26) sa bude vydávať! Skúšala si šaty
Zdielať na
Móda

Modelka Husárová (26) sa bude vydávať! Skúšala si šaty

To je romantika! Modelka Veronika Husárová má narodeniny na deň zaľúbených a to nie je všetko! Tento rok ich oslávila v skúšobni šiat. Bielych, svadobných. Kráska sa totiž bude vydávať.

Krásna misska Veronika Husárová sa o necelé dva mesiace vydáva napospas svojej láske. A práve na svätého Valentína oslavuje svoje narodeniny. "My sa obdarúvame skoro stále nejakými maličkosťami. My si tú lásku prejavujeme nonstop, takže valentínsky deň je môj narodeninový deň a nie valentínsky," vysvetľuje budúca pani Vágnerová.

Konečne sa prelomí kliatba. O modelkách, lepšie povedané o misskách sa totiž vie, že krátko po získaní prestížnej korunky krásy prichádzajú jej nositeľky o svoju mužskú polovičku. Aj v jej prípade to tak bolo.

"Schádzali sme sa a rozchádzali. Predsa len ten vývoj nášho vzťahu prešiel viacerými obdobiami," vysvetľuje modelka. Vzájomná láska ich ale dotiahla naspäť k sebe a posunula až pred oltár. Obaja sú ponorení do príprav. Ešte treba doladiť drobnosti, dať dole jedno dve kilečká a zvony sa môžu rozozvučať.

"Ja sa na to teším, je to taký vývoj ženy, že sa z nej stane pani a žena," dodáva Veronika. Veseliť sa bude v Maďarsku, tam ju totiž aj je priateľ požiadal o ruku. Bez pompéznosti, zato krásne, romanticky za zatvorenými dverami ich hotelovej izby.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na