Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manžel Andrey Verešovej (32) je chorobne žiarlivý
Zdielať na
Móda

Manžel Andrey Verešovej (32) je chorobne žiarlivý

Aj keď tomu málokto uverí, ani Andrea Verešová to v živote nemá ľahké. Jej manžel je vraj veľmi žiarlivý. Dokonca ju údajne sprevádza aj do práce.

"Ja neviem, prečo sa o tom píše, ale asi každý chlap, ktorý ženu miluje, asi trošku žiarlivý je. Keby nebol, tak je to divné," vraví modelka. Často modelku sprevádza aj pri jej práci. "Je skvelé, keď máte pri sebe človeka, o ktorého sa môžete oprieť," dodáva. 

Trpezlivo ju čaká na foteniach, prehliadkach alebo spoločenských eventoch. Napriek tomu, že si Daniel Volopich stráži ako oko v hlave, Andrea si svoj vzťah nesmierne užíva. "Pre niekoho to bude znieť možno absurdne, ale my sa milujeme - čím ďalej, tým viac," hovorí modelka.

Par tvoria už vyše sedem rokov a zdá sa, že ponorková choroba v ich rodine zatiaľ nie je. Andrea tvrdí, že v dlhodobom vzťahu naopak našla mnoho vecí, o ktorých predtým ani netušila. Dbá však na to, aby svoj vzťah robila stále zaujímavejším a často ho ako sama hovorí "okorení."

Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová je vydatá za Daniela Volopicha. Svoje "áno" si povedali 10. marca 2007 na zámku Kynžvart v blízkosti Mariánských Lázních, kde im na svadbe zaspievali Dara Rolins či Tereza Kerndlová.

Modelka má s Volopichom dcérku Vanessku a syna Tobiasa. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na