Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Parišková (40) a Knechtová (33) v slzách
Zdielať na

Parišková (40) a Knechtová (33) v slzách

Katka Knechtová iba s ťažkosťami zadržiavala slzy pri podujatí odovzdávania ceny Zlatý záchranársky kríž. Dušou tejto ušľachtilej akcie je už šesť rokov Aneta Sedlmair Parišková.

Spev pre hrdinov

Na jednom mieste sa zišli hrdinovia, ktorí sa pričinili o záchranu životov. Za svoje odvážne počiny si prevzali ceny a spievala im do toho Katka Knechtová. Ale nešlo jej to ľahko.

"Trápila som sa tam v podstate celý čas. Keď prichádzali tí ľudia a rozprávali príbehy, bolo to smutné. Nebolo to jednoduché, veľmi to prežívam," povedala Katka.

Aj Anetou Sedlmair Pariškovou lomcovali emócie, ale počas moderovania ich jednoducho musela predýchať. A darilo sa jej to.

"Je to asi o tom, že to robím s láskou k tým všetkým ľuďom, ktorí tu sú," povedala Aneta.

Hold záchranárom

Záchranárom vzdala hold a poďakovala im za ich prácu. Za to, že v ťažkých chvíľach sa snažia urobiť všetko pre to, aby pomohli tým, ktorí to v danom momente potrebujú. Čo alebo kto pomáha Anete v ťažších životných chvíľach?

"Som naozaj vďačná rodičom, za to že mi dali vieru, pretože viera dokáže pomôcť aj v tých úplne najťažších situáciách," vysvetlila Parišková.

Terapiou na ubolené srdcia môže byť aj hudba. Tá Katkina je ideálna.
Ona sama ju ale ako liečbu radšej nevyužíva.

"Pri hudbe už tak neoddychujem, pretože je nabitá emóciami. Vtedy sa neviem odreagovať a prežívam to ešte viac," hovorí speváčka.

Súvisiace články