Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Barmošová (31), Pálffy-Belányiová (38) a Kmotríková (43) bonzli recept na štíhlosť
Zdielať na

Barmošová (31), Pálffy-Belányiová (38) a Kmotríková (43) bonzli recept na štíhlosť

Adriana Kmotríková, Anrea Pálffy-Belányiová či Lucia Barmošová, sú štíhle ako prútik! Svoje postavy ale nemajú dokonalé od prírody. Tvrdo na sebe pracujú.

Všetky svorne tvrdia, že sa netreba prejedať a mali by sme sa hýbať. "Tancujem a venujem sa sezónnym športom. Podľa mňa je to lepšie ako rôzne diéty. Nedokázala by som ich držať," priznáva Lucia Barmošová.

So športom

Lucia je so svojou postavou spokojná. Má byť aj prečo! Jej váha je 55 kíl. Len o jeden kilogram viac má Andrea Pálffy-Belányiová. Priznáva však, že bez športu by sa ručička váhy posunula doprava.

"Behávam pravidelne. Striedam beh s chôdzou. Zvyknem takto športovať približne trištvrte hodinu," prezrádza moderátorka.

Jedlo neodmietajú

Andrea tiež nie je zástancom žiadnych diét. Práve naopak, odmieta ich. "Jem všetko, na čo mám chuť. Doobeda veľa pijem. Ale v jedle sa neobmedzujem. Keď mám chuť na rezeň, dám si ho. Stravujem sa dokonca aj večer a nerozmýšľam nad tým," dodáva.

Jej kolegyňa Adriana Kmotríková sa večernému hodovaniu vyhýba. "Hlavne sa neprejedám, jem striedmo," prezrádza. "Svoju postavu si udržiavam športom. Behám, plávam, v lete často bicyklujem a v zime zase lyžujem," opisuje moderátorka, ako si dáva do tela, aby bola taká štíhla.

Súvisiace články