Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Barmošová (31), Belányi (38) a Kmotríková (43) sa odvážili odvážiť
Zdielať na
Hudba

Barmošová (31), Belányi (38) a Kmotríková (43) sa odvážili odvážiť

Pre mnohé ženy je téma ich váhy priam tabu. Rozdiel medzi úsmevom a hnevom niekedy tvoria len doslova gramy na displeji váhy. Napriek tomu sa v televízii JOJ našli moderátorky, ktoré sa nebáli na váhu postaviť. A ako to dopadlo?

Pozrite si výsledky váženia štyroch kočiek z JOJky! Lucie Barmošovej, Adriany Kmotríkovej, Aďky Pálfy Beláni a televíznej advokátky Jarky Hittnerovej! Už len priradiť, ktorá hmotnosť ku ktorej patrí.

Ako prvá pani na váženie je Lucia... Ručička sa zastavila na 55ťke! "Ja mám tak 54-55 kíl. Mávala som aj viac, áno, aj 65. Ale bolo to vtedy, keď som bola v Amerike a jedla som tam nízkokalorické sladkosti," priznáva obľúbená moderátorka.

Aby už nikdy viac nepribrala, tak tancuje a športuje. Diéty nedrží ani náhodou. Jedlo si dopraje aj Andrea Pálfy Belány. A pritom váži iba 56,5m kila. "Ja mám väčšinou okolo 55 kíl, vtedy som spokojná. To jedno alebo dve kilá môže ísť dole, aby som vyzerala v plavkách lepšie," hovorí s úsmevom Andrea.

Najvyššia Andreina hmotnosť bola doteraz... "Po ročnom pobyte v Anglicku som mala 66 kíl. To bola katastrofa, ale hneď ako som sa vrátila, to išlo dole," prezradila Andrea.

A čo robí Adriana Kmotríková preto, aby mala postavičku ako lusk? "Veľa toho nerobím, snažím sa jesť striedmo, neprejedám sa. Mám rada sladkosti, keby som ich nemala rada, tak mám o 2-3 kilá menej," priznala svoj malý hriech Adriana.

To znamená, že by mala 55 kíl. Teraz má tých 57 až 58, čo je pri výške 170 cm fantastické. Adriana mala najviac 62 kíl!

A odvahu postaviť sa na váhu našla aj televízna advokátka Jarka Hittnerová. "Tá váha zle váži. Ukazuje menej. Ja sa vážim doma každé ráno a tá mi ukazuje 55 až 56 kíl a tu ukazuje hodnotu len 52," hovorí prekvapene herečka.

Bude to ťažko uveriteľné, ale Jarka mala kedysi aj 74 kíl. "Preto aby som bola štíhla hlavne veľa pracujem," prezradila. A tak sa stíha najesť iba večer.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie