Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vzácne rady od herečky Kocúrikovej (65). Vlasy si umývajte studenou vodou
Zdielať na

Vzácne rady od herečky Kocúrikovej (65). Vlasy si umývajte studenou vodou

BRATISLAVA / Nestarnúca herecká hviezda Zuzana Kocúriková vám poradí priam zázračný spôsob, ako si udržať sviežu pleť. Ale krémy a plastiky za tým nehľadajte, sú za tým staré dobré finty.

Zdravé vlasy, krásna pleť

Dáma na prvý pohľad, charizma, príjemné vystupovanie. To všetko patrí k herečke Zuzane Kocúrikovej. No okrem toho si do zoznam plusov pripíšte aj útlu postavu, zdravé vlasy a krásnu pleť. Ako to len nestárnúca ikona robí?

"Tak vlasy, s nimi nič nerobím, no keď si umývam vlasy poslednýkrát, tak si ich premývam ľadovou vodou. Že vraj to je dobré, tak to robili naši predkovia," tvrdí herečka.

Pravidelná dávka športu

Vlasom tak dodáva prirodzený lesk. Ona sama však verí, že to aké má človek vlasy, pleť a pokožku záleží od jeho vnútra, pohody no pripúšťa že na tom môže mať zásluhu aj stravovanie.

"Ja som taká, že so svojou tvárou si nič nerobím, absolútne neodsudzujem bežne ženy, ktoré od 30 si dávajú všelijaké zásahy, ale ja to jednoducho nerobím, neviem prečo," hovorí. 65-ročná ikona je vo výbornej kondícii. Pohyb preto odporúča každému. Ona ako žena, matka, pani v domácnosti a herečka svojmu telu dopraje aj pri množstve týchto povinností pravidelnú dávku športu. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články