Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gentlemani vymierajú, sťažuje sa herecká legenda Zuzana Kocúriková (65)
Zdielať na
Showbiznis

Gentlemani vymierajú, sťažuje sa herecká legenda Zuzana Kocúriková (65)

uzana Kocúriková patrila a stále patrí k najkrajším ženám slovenského filmu. Medzi jej poznávacie znamienka patria aj jej krásne dlhé vlasy. A ako atraktívna žena nemala nikdy núdzu o komplimenty, ktoré si hojne užíva aj vo veku 65 rokov.

Dáma, osobnosť, hviezda. K herečke Zuzane Kocúrikovej, takéto prívlastky skrátka patria. Aj preto nemala nikdy o nápadníkov a lichôtky núdzu. "Ja mám 65 rokov a mne už muži dávajú celkom iné komplimenty, ako dávajú mladým ženám," hovorí obľúbená slovenská herečka.

Ale aj tak si ich užije dosť. To ako sa muži správali vtedy a ako sa činia dnes, tie rozdiely vníma najmä prostredníctvom svojej dcéry. "Mám 35-ročnú dcéru. Takže viem to porovnať s tým, aké komplimenty dostáva ona a jej kamarátky a aké som ich dostávala ja v jej veku," vysvetľuje Zuzana Kocúriková.

Keď mala asi 21 rokov vyveštila jej Vilma Jamnická, že tesne po 30-ke zomrie. Našťastie sa nestalo. Ale aj tak zostala najmä vo sfére lásky opatrnejšia. Vedela ako na mužov, no dávala si pozor. "Aj v minulosti boli muži aj tí slušnejší a aj drzejší. Ale v mojej mladosti muži viac dvorili ženám a viac sa o ne uchádzali, o tom som presvedčená," myslí si herečka.

Muži sa síce o ženy zaujímajú aj teraz, akurát trošku iným, niekedy až zvláštnym spôsobom. "A nie je to len na Slovensku. Muži nemajú takú potrebu dobýjať ženy. Viac sa venujú sami sebe a sú zahľadení do seba. A súčastnosti je aj viac inak orientovaných mužov," dodala.
Muži sa vraj aj viac starajú o vlastnú kariéru a svoj život ako o spoločný život a ich polovičky.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie