Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka Zuzana Kocúriková (64): V 30-tke mala zomrieť!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Zuzana Kocúriková (64): V 30-tke mala zomrieť!

Zdroj: TV JOJ

Žije dlhšie o 34 rokov než by mala... Aspoň podľa známej veštice, dnes už nebohej Vilme Jamnickej. Tá totiž dlhovlasej herečke Zuzane Kocúrikovej predpovedala strašidelný osud. Aký?

„Viete čo je záhadné? Že žijem! Lebo v tridsiatke som mala zomrieť,“ smeje sa známa umelkyňa. „Vyveštila mi to, ako asi dvadsaťpäť ročnej, ešte Vilma Jamnická, s ktorou som mala v divadle spoločnú šatňu,“ začína svoje, miestami napäté rozprávanie, Kocúriková.

Hrozivú veštbu Vilma Zuzane vypočítala z dátumu narodenia. „Viem, že som na tú veštbu čakala asi dva týždne a nevedela som sa dočkať výsledku,“ hovorí.

Veštica Jamnická to údajne naschvál predlžovala, lebo nevedela, ako má tú nešťastnú správu svojej vtedajšej kolegyni oznámiť. Veštba znela presne takto:  „Že v tridsiatke ma niekto zabije lesklým, ostrým predmetom. Vraj to vychádza z nejakého „domu lásky“,  čiže to malo súvisieť so vzťahmi. Aj keď som tomu zo začiatku neverila, priznám sa, že ako sa mi blížila tridsiatka, už mi to jedno nebolo. Búchalo mi srdce od strachu,“ prezrádza tajomné informácie zo svojho života väčšinou vždy veselá herečka.

Vilma ale neskôr uznala, že sa mohla mýliť, a tak veštbu vykonala znova. „A vyšlo jej to rovnako!“, ešte teraz behajú Zuzane zimomriavky, keď si na to spomenie. Osud bol ale mocnejší, ako veštba, pretože Zuzana Kocúriková, našťastie, žije.

Vilma mi totiž povedala, že sa to dá ešte odvrátiť. Musela som si dávať vo „veciach lásky“ väčší pozor a nikomu som preto neprebrala frajera,“ smeje sa. „Ale nie, naozaj mi to nebolo jedno i keď, samozrejme, tieto veštby sú viac-menej pre mňa takou zábavkou. No keď už počujete z úst nejakej veštice, aká budúcnosť vás čaká, vždy nad tým premýšľate. A ktovie? Možno si to niektorí ľudia potom vsugerujú a naozaj sa to stane – či už je to dobré, alebo zlé,“ dodáva Kocúriková. A ja, ako novodobá veštica celebrít, jej predpovedám ešte minimálne 20 rokov života!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie