Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Illiáš Czoborová radí: Dodržte tieto 4 triky, zbavíte sa celulitídy
Zdielať na

Illiáš Czoborová radí: Dodržte tieto 4 triky, zbavíte sa celulitídy

Dá sa bojovať s celulitídou? Otázka, ktorá trápi snáď každú ženu. A keďže odpovede na ňu sú rôzne, spýtala som sa fitnes trénerky Zory Czoborovej, ako to naozaj je.

Nenávidí ju každá, ktorá sa s ňou dôverne pozná. Hovorí sa totiž, že ak sa raz zoznámite, už sa vás nepustí. O kom či o čom je reč? No predsa o "kamarátke" celulitíde. "V prvom rade je geneticky daná, ale," hovorí Zora Illiáš Czoborová.

A presne to ALE by vás malo zaujímať. Majsterka sveta v aerobiku, športovkyňa a motivačná trénerka vám med okolo úst mazať nebude. Chcete sa nepríjemnej kože zbaviť? Potom robte toto. "V prvom rade dobrá strava, v druhom rade cvičenie a v treťom rade veľa vody, nie kávy, nie čaju, ani nie minerálky, ale vody," radí Illiáš Czoborová.

Zora je aj v 51 rokoch kosť. A možno v lepšej kondícií, ako tie mladšie. To, čo vraví, má odskúšané aj na svojich klientkách, ktorým sa ako trénerka venuje. A k tomu všetkému, čo vymenovala, si pripíšte aj bod číslo 4. "V štvrtom rade odporúčam masáže. Špeciálne, spojazdniť lymfatické uzliny, vtedy to funguje," dodáva trénerka.

Súvisiace články