Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kandráčovci to roztočili v Záhorskej Bystrici, pozvali si výnimočných hostí
Zdielať na

Kandráčovci to roztočili v Záhorskej Bystrici, pozvali si výnimočných hostí

Kandráčovci majú absolútnu novinku! Vybrali sa na svoje vôbec prvé turné v poriadne nadupanej audio - vizuálnej šou. Takto to bude vyzerať.

Nové outfity, nové kulisy, upravený repertoár. Vôbec prvý koncert v takomto novom prevedení neabsolvovali Kandráčovci sami, pozvali si aj výnimočných hostí.

"Išiel som sem s malou dušičkou. Predsalen, my sme z opačného konca republiky a niekedy sú také mýty, že východniari a západniari sa nemajú až tak radi. Čo teda nie je pravda, po dnešnom večeri," povedal po koncerte Ondrej Kandráč.

​Kandráčovci si pozvali výnimočných hostí. "Ja sa veľmi teším, keď čas od času stretávam aj krajanov v Bratislave a Vlado Kobielsky je chalan, ktorého poznám už dlhé roky. Je normálny, skromný, tak isto hrdý východniar. Bolo to milé stretnutie," dodáva Kandráč.

Kobielsky si s Kandráčovcami nielen zaspieval, ale zvŕtal sa aj na parkete. Herec si ale na margo svojho vystúpenia aj takto zavtipkoval. "Ja sa nebránim spevu, ale v intimite svojich najbližších ľudí a tam môžem rúcať, koľko mi to hrdlo dá. Ale chodiť s tým takto po verejnosti, mal som trému, bolo to zaujímavé," hovorí Kobielsky.

S piesňou Sokoli vyvolali Kandráčovci absolútny ošiaľ a to nielen na koncerte. "Je pravda, že taká hudobná extáza nastala vtedy, keď prišiel na pódium Ivan Tásler. Je to obrovsky fenomenálny spevák, zabávač. To, čo dokáže on, mal som husiu kožu niekoľkokrát za posledné týždne a mesiace spolu s ním," dodal Kandráč. "To spojenie medzi Ondrom a mnou alebo medzi kapelou proste spôsobilo taký ošiaľ. Bolo to dosť silné, takže sa teším, že táto naša spolupráca nekončí," hovorí Ivan Tásler.

Súvisiace články

Najčítanejšie