Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Boli vyčerpaní, ale smiali sa, prezradil autor kráľovských fotiek
Zdielať na

Boli vyčerpaní, ale smiali sa, prezradil autor kráľovských fotiek

Fotograf Alexi Lubomirskki (42) prezradil, ako vznikli oficiálne svadobné portréty princa Harryho (33) a vojvodkyne Meghan (36). Na fotenie mal iba tri a pol minúty času.

Po tom, čo sa previezli v koči po Windsore, zastavili sa na východnej terase hradu, aby im fotograf Alexi Lubomirski urobil svadobné portréty.

"Mali sme asi tri a pol minúty na to, aby sme urobili pár rýchlych záberov, pretože všetko bežalo ako hodinky. Bol to jeden z tých kúzelných okamihov, kedy vám ako fotografovi do seba všetko zapadne. Povedal som, než pôjdete, sadnite si na tie schody. Meghan klesla medzi Harryho nohy, smiali sa, pretože boli vyčerpaní a hovorili, že konečne to majú za sebou. Bola to krásna chvíľa," uviedol.​

Rovnako prezradil, že keď fotil kráľovskú rodinu s matkou nevesty, niektoré deti začali plakať. Zachránili ho sladkosti.

"Zakričal som, kto má rád cukríky? Všetky deti dvihli ruky, usmievali sa. Aj niektorí dospelí dvihli ruky. To bolo naše kúzelné slovo dňa. Takže, cukríky, ďakujem vám," dodal.

Takto prebiehal samotný svadobný obrad dnes už manželov Harryho a Meghan. Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie