Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rychtář (56) vyhodil Ivetu do smetí
Zdielať na

Rychtář (56) vyhodil Ivetu do smetí

Josef Rychtář sa tvári ako zdrvený vdovec, ale správa sa úplne inak! niekoľko dní po smrti svojej manželky Ivety Bartošovej (†48) vyhodil jej fotografiu do smetí.

Fotka medzi odpadkami

Fanúšikovia speváčky nevedia prísť Josefovi Rychtářovi na meno. Obviňujú ho zo speváčkinej smrti a svojimi činmi ich slová len potvrdzuje. Nevedia mu odpustiť, že Bartošovej fotografiu vyhodil do smetí spolu s fľašami od piva a šupkami od zemiakov.

Vyzerá to tak, že Rychtářov smútok po tragickej smrti Ivety Bartošovej predsa len nie je tak hlboký, ako to vdovec prezentuje pre novinármi. 

Šokovaný fanúšik speváčky zahliadol v odpadkovom koši usmiatu fotografiu zosnulej Bartošovej. Ležala tam medzi fľašami od piva, krabičkami od cigariet a inými odpadkami, píše portál tn.cz

Krv v obálke

Nejedná sa ale o prvý náznak podivného správania zo strany Josefa Rychtářa. Ten najskôr ukázal médiám list, ktorý Bartošová napísala pre syna Artura, pobil sa s jej samozvaným ochrancom Zděňkom Macurom, či preliezal plot cestou na miesto jej smrti.

Odtiaľ si nevyrovnaný Rychtář vzal kameň, na ktorom mal byť Ivetin vlas a v obálke si odniesol niečo, o čom tvrdí, že je jej krv, píše denník Blesk

Ivete Bartošovej chcel pomôcť aj Braňo Mojsej. Viac v priloženom videu:

Vyšetrovanie pokračuje

Napriek tomu, že ho mnohí obviňujú zo speváčkinej smrti, Rychtář podľa polície podiel na tragickej udalosti nemá. Vyšetrovanie ale nekončí.

Josef Rychtář (56) odišiel v utorok okolo deviatej na policajnú stanicu. Tam ho vypočúvali kriminalisti. Podávali si ho dlhých 5 hodín!

Podrobnosti o vyšetrovaní si môžete pozrieť v priloženej reportáži:

"V jeho prípade sa polícia určite zaoberá aj tým, prečo potom, čo niekoľko dní pred samovraždou našiel list na rozlúčku, to neoznámil polícii, ani nijako inak neriešil," prezradil jeden z možných dôvodov dlhého výsluchu Rychtářa bývalý kriminalista Josef Doucha. VIAC TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie