Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rychtářa (56) bombardujú nenávistnými telefonátmi
Zdielať na

Rychtářa (56) bombardujú nenávistnými telefonátmi

Stovky neprijatých hovorov a textových správ dostáva denne vdovec Josef Rychtář (56). V posledných dňoch nestíha mazať smsky a odmietať hovory. Môže za to neznáma žena, ktorá na sociálnej sieti Facebook zverejnila jeho telefónne číslo. Vraj ako pomstu za Ivetu Bartošovú (†48), píše český portál Aha!.

80 zmeškaných hovorov

"V priebehu tridsiatich minút mal otec asi osemdesiat neprijatých hovorov a chodia mu naozaj nechutné SMS, v ktorých sa mu vyhrážajú smrťou. Snaží sa nepripúšťať si to," uviedol pre český portál Aha! syn Josefa Rychtářa Jan.

Do mobilného telefónu vraj preto otcovi nainštaloval software, ktorý automaticky blokuje volajúcich z čísiel, ktoré nemá uložené vo svojom adresári.

Striedali sa policajné hliadky

V pondelok popoludní bolo pred domom Ivety Bartošovej (†48) naozaj rušno. Najskôr dorazil za vdovcom Josefom Rychtářom jeho starší syn Josef, ktorý prišiel v sprievode rodinného známeho. Spolu vošli do domu, píše český portál Blesk.cz.

Vzápätí dorazila pred dom skupina policajtov, ktorí taktiež vošli do domu. Spolu s vdovcom, jeho synom a rodinným známym v dome pár minút pobudli.

Josef Rychtář po chvíli dom opustil, nasadol spolu so svojím synom do auta a odišli na smer Říčany. Vrátil sa asi o hodinu.

Vošiel autom do dvora domu a zavrel bránu. O pár minút neskôr vyšiel Rychtář, odetý celý v čiernom, von a na vstupnú bránu vyvesil parte.

Na parte je uvedené, že posledná rozlúčka so speváčkou bude neverejná a bez prítomnosti médií.

Vtedz ho zbadal Ivetin fanúšik a rozbehol sa k vdovcovi. Na miesto musela prísť ďalšia hliadka. Fanúšik totiž zo smrti speváčky viní ako Josefa Rychtářa, tak aj Zdeňka Macuru.

Fanúšik si servítku pred ústa nedával. Pre domom speváčky kričal a vyčítal Macurovi, že vzal Ivetu do Talianska. Macura sa to dopočul, okamžite sadol spolu so svojou priateľkou do auta a prišiel na miesto.

Hneď ako nahnevaný a zdrvený fanúšik uvidel Macuru, spustil paľbu urážok a začal sa vyhrážať aj jemu. Keďže sa situácia stupňovala a k bitke nechýbalo veľa, zasiahla polícia, ktorá ich rozdelila.

Následne sa Macura aj s priateľkou schoval za dodávku prítomnej televíznej stanice a fanúšika odstrihli policajti, ktorí vytvorili zábranu vlastnými telami. Po niekoľkých minútach kriku a nadávok, keď fanúšik videl, že Macura sa zbabelo schováva a nechce vyjsť, zbalil sa a odišiel.

Pozrite si reportáž priamo z miesta:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie