Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Macuru (40) už nebaví život
Zdielať na

Macuru (40) už nebaví život

Hoci už má novú priateľku, s ktorou sa všade ukazuje, jeho srdce aj naďalej patrí Ivete Bartošovej (†48). Zdeněk Macura oslávil v utorok 40. narodeniny, ale namiesto bujarých osláv všetkých vydesil, píše český portál Aha!.

Bez zmyslu života

Zdeněk Macura patrí medzi najkontroverznejšie osoby, ktoré sa v poslednej dobe pohybovali v okolí zosnulej speváčky.

Od začiatku sa vystatoval, že sa s Ivetou pozná už celé roky a miluje ju. Tvrdil, že aj ona jeho, píše český portál Aha!.

Minulý rok v lete odišli spolu do Talianska na prapodivný výlet, ktorý sa skončil fiaskom. Macura predal speváčku ďalšiemu jej exmilencovi - Martuccimu, ktorému ju spred nosa vyfúkol Josef Rychtář.

Práve Josef Rychtář sa stal v posledných rokoch hlavným nepriateľom Zdeňka Macuru, ktorý bol a je presvedčený, že čerstvý vdovec je tyran, ktorý svojím despotickým správaním speváčku dohnal k samovražde.

Po smrti Ivety Bartošovej však asi aj Zdeněk Macura stratil zmysel života. Na svoje 40. narodeniny totiž napísal na sociálnu sieť vyznanie, z ktorého behajú zimomriavky.

"Dostávam veľmi veľa krásnych prianí a blahoželaní k narodeninám, ďakujem veľmi pekne. Je to taká maličká náplasť na moju úplne rozbitú dušu, ktorú v podstate nič neteší... V živote ma toho tešilo len málo, ale keď mi bolo najhoršie, pustil som si hudobný videoklip... Teraz, keď si pustím klip, necítim nič, vôbec nič... Moja duša akoby umrela s ňou...," napísal na sociálnu sieť.

Pozrite si Macurov záchvat pred domom zosnulej speváčky:

Hysterický Macura

Len, čo sa Macura o smrti Ivety Bartošovej dozvedel, nasadol okamžite do auta a zamieril do Uhřívnej Vsi, kde speváčka bývala.

Bol úplne zdrvený a nebol schopný ani slova, píše český denník Blesk.

Krátko po Ivetinej samovražde sa Macura objavil priamo pred jej domom a vychrlil paľbu urážok a vulgarizmov.

"Vylez, ty vrah zas*raný. Kde je ten vrah? Ukážte mi ho!," vrieskal zmyslov zbavený Macura.

Vypustený lev

Pritom chodil sem a tam, rozhadzoval rukami, vyzeral ako lev vypustený z klietky. Kričal však stále to isté dookola.

"Hovoril som to. Od začiatku som vravel, že je vrah. Tá svadba bola plán na vraždu. Oni ju zabili," šalel.

Hlas mu od hystérie až preskakoval a tvár mu priam horela. V niektorých momentoch to vyzeralo, že čo chvíľa dostane infarkt.

Nadávky neobišli ani verejných činiteľov, a to aj napriek tomu, že niektorí policajti stáli len niekoľko centimetrov od zúrivého Macuru.

Muži zákona sa ho snažili upokojiť, ale ten bol nepríčetný. Vrieskal ako blázon.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie