Talian veľkú časť viny pripisuje práve Ivetinmu manželovi, ktorý ju podľa neho týral. "Mám dôkazy, ktoré som predal talianskej polícií. A česká strana s nimi musí spolupracovať," priznal Martucci.

"Ospravedlňujem sa, ale konkrétne dôkazy zatiaľ nezverejním. Má ich v rukách polícia a je dôležité, aby to vyšetrili. Ide o videonahrávky a tiež záznamy telefonátov, ktoré ukazujú na to, že sa Josef Rychtář správal voči Ivete ako agresor," dodal pre český portál Aha!

Martucci si myslí, že Rychtář Ivetu týral. "Je možné, že v to osudné ráno jej vyčítal, že to kvôli nej musí ísť na políciu. Možno jej šplechol do tváre, že bude lepšie, keď sa zabije," polemizuje Talian.

Údajne od začiatku ich vzťahu tušil, že Rychtář chcel, aby sa Iveta zabila. Jeho podozrenie sa vystupňovalo po svadbe, pretože prestala platiť ich predmanželská zmluva.

"Čakal som, že ju Rychtář zabije iným spôsobom. Napríklad, že ju nájdu mŕtvu kvôli liekom, ktoré budú rozmixované v jedle. Ale toto som naozaj nečakal," priznáva.

Zdrvený jej smrťou

Ivetin exmilenec je smrťou speváčky tak vyvedený z miery, že sa údajne musí krotiť, aby za vdovcom do Uhŕíněvsi nešiel osobne a nezabil ho! V pondelok ráno sa však pred Ivetiným domom naozaj objavil, píše český portál Blesk.cz.

Prišiel celý v čiernom a v rukách niesol kyticu ruží. "Dvadsaťdva bolo Ivetino šťastné číslo," povedal Martucci novinárom. Martucci tiež apeloval na novinárov a fanúšikov. "Chcel by som touto cestou vyzvať fanúšikov a priaznivcov, aby sa nebáli a predali všetky dôkazy o Rychtáŕovi polícii. On sa môže vyhrážať smrťou koľko chce, ale dvesto ľudí nezabije. Všetci snáď už pochopili, čo je zač. Nie je hlavou mafie, nebojte sa!," uzavrel. 

Reportáž o rivaloch Ivety Bartošovej: