Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žilková priznáva problémy s rozvodom na oboch stranách! Ozvala sa aj manželka jej priateľa!
Zdielať na

Žilková priznáva problémy s rozvodom na oboch stranách! Ozvala sa aj manželka jej priateľa!

Zdroj: instagram/VŽ

Novému páru v českom šoubiznise, herečke Veronike Žilkovej (61) a hudobníkovi Josefovi Holomáčovi (62), v ich vzťahu zjavne neprekáža, že sú obaja ešte stále v manželskom zväzku s ich doterajšími partnermi. Pokým Veronika sa tým pred verejnosťou netají, na jej Pepu to natrela jeho manželka Martina. Tá je z manželovej nevery rozhorčená. On sám podľa slov Veroniky tvrdil, že je s manželkou už nejaký čas v rozvodom procese, zatiaľ čo tá to rázne popiera.

​Po tom, čo vlani v septembri Martina Holomáčová z médií zistila, že jej manžel je milencom Veroniky Žilkovej, zverejnila svoje rozhorčené vyjadrenie. "Pani Žilková by sa nad svojím správaním mala zamyslieť. Je mi veľmi ľúto, že sa s ňou manžel rozišiel, ale ona nakoniec robí to isté, rozvracia doteraz fungujúce manželstvo. Aj keď som o ich vzťahu mala už nejakú dobu podozrenie, stále som verila, že ide len o priateľský vzťah," vysvetľovala v e-maile, ktorý zverejnili v Super.cz s tým, že jej tým herečka spôsobila hanbu a ponížila ju verejne v osobnom aj pracovnom živote a je z toho šokovaná.  Teraz sa Martina ozvala opäť, aby informovala médiá, ako to aktuálne vyzerá s jej manželstvom s Holomáčom.

"Chcela by som Vás informovať, že dňa 6. januára 2023 bola podaná žiadosť o rozvod manželstva mojej osoby Martiny Holomáčovej a môjho manžela Josefa Holomáča. Rozvodové konanie sa oficiálne začalo k tomuto dátumu. Túto informáciu je možné si overiť na Obvodnom súde Praha 6," napísala v e-maile zverejnenom v eXtra.cz ako dôkaz, že reálne žiadny rozvod doteraz neprebiehal. "Naše manželstvo bolo uzavreté cirkevnou formou, a preto v nadväznosti na civilný rozvod bude podaná žiadosť o zrušenie manželského zväzku na Arcidiecéznom cirkevnom súde v Prahe. Po prešetrení bude táto žiadosť následne adresovaná pápežovi vo Vatikáne. Keďže naše manželstvo bolo bezdetné, je vysoká pravdepodobnosť, že bude anulované," pridala aj ďalšie podrobnosti, ktoré by mohli situáciu komplikovať.

Veronika sa neraz otvorene vyjadrila k detailom rozvodu s Martinom Stropnickým:

Nato zareagovala Veronika Žilková po svojom, aby bolo jasné, že to nepovažuje za problém. "S otcom Agáty mám už 39 rokov nezrušené cirkevné manželstvo."  V ďalších dvoch manželstvách jej to nebránilo, ba v prípade so Stropnickým sa ich sobáš konal v kostole. Dokonca Holomáčovej odkázala, že ja na tom ešte o niečo lepšie. "Zatiaľ čo jej rozvod sa rieši, môj, ktorý môj manžel podal v polovici augusta, je pozastavený. A bude, pokým nevyriešime starostlivosť o maloleté dieťa, ktoré spolu máme," odkázala poukazujúc na svoju nemilú situáciu. Pritom práve ona požiadala vlani o súdne konanie s manželom kvôli starostlivosti o ich dcéru, ktorá ešte pár mesiacov nebude plnoletá. Stane sa tak tento rok v septembri, a tak už nebude čo v tomto smere riešiť. V každom prípade, Žilková aj Holomáč majú už dosť vysoký vek na to, aby si vzťah nemuseli poisťovať manželstvom, takže tento problém v podstate problémom ani nie je.

Ešte stále vydatá Veronika našla šťastie po boku taktiež ženatého Pepa Holomáča, ten však bude, narozdiel od nej, už čoskoro oficiálne rozvedený:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie