Jasno
16°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Hanychová šokuje! S Dopitom vraj spala celú dobu, Soukup na priznanie nevery reaguje!
Zdielať na

Hanychová šokuje! S Dopitom vraj spala celú dobu, Soukup na priznanie nevery reaguje!

Archívna reportáž

Bola za rozchodom nevera..? Ale koho!

Na propagáciu parfumov svojej značky nafotila Agáta Hanychová (39) s manželom Miroslavom Dopitom (43) odvážne sexi fotografie, kde sú obaja nahí. Na rozdiel od podobných reklamných fotiek, kde spolu pózujú profesionálne páry, v tomto prípade vidieť, že je medzi nimi skutočná chémia. Agáta priznala, že iskrenie nikdy celkom neustalo, ani keď mali iných partnerov.

​Aj keď manžel Agáty Hanychovej, Miroslav Dopita, publicitu na rozdiel od nej veľmi neobľubuje, pomaly sa jej už začal prispôsobovať. Nepochybne je to príťažlivý muž, čo Agáta párkrát využila pre jej reklamné aktivity. Aj jej nové parfumy, pre ženy aj mužov, sa rozhodla spropagovať fotografiami, na ktorých pózujú spolu celkom nahí a pôsobia veľmi sexi. Fyzično ich silno spája aj v súkromí, ako prezradila Hanychová počas tohto fotenia pre eXtra.cz. S Dopitom mala otehotnieť hneď pri ich prvom sexe, údajne na toaletách istej diskotéky, a chémia medzi nimi vraj nikdy neprestala fungovať, ani keď sa na desať rokov rozišli. "My sme spolu spali celú dobu," priznala so smiechom pomerne šokujúcu informáciu.

Pre Jaromíra Soukupa to musela byť riadne studená sprcha. Potvrdzuje to aj jeho vyjadrenie pre TN.cz: "Vyjadrovanie odsúdeného drogového dealera Dopitu a pani Dopitovej je mimoriadne nechutné dlhodobo. Dnes prekročili hranicu predstaviteľného." Spomenul si na rozhovor vlani počas s Agátou v Marbelle. "Keď so mnou pani Dopitová v auguste 2023 riešila údajné nevery a nejaké zoznamky toho drogového dealera Dopitu, ktoré údajne odhalila jeho bývalá žena, a jeho sexuálne eskapády niekde na Bali, nevenoval som tomu pozornosť a správal som sa s nadhľadom. Dnes je vidieť, že všetko bolo inak," zhodnotil nepochybne dotknutý otec Agátinho tretieho dieťaťa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Vo štvrtok už ale bolo všetko inak - v Agátinom živom vysielaní na Instagrame sa jej spýtala jedna jej sledovateľka: "Fandím vám s Mirkom. Fakt ste spolu spali, aj keď ste boli zadaní?" Hanychová na to odpovedala je, že to bol len vtip. Dopita to ale okorenil: "Nie, to je tak, že kedykoľvek sme sa stretli, tak sme sa bez slov vyzliekli a hneď sme spolu spali. Takto to bolo." Je zjavné, že obaja opäť len pútajú pozornosť azda nemiestnymi žartíkmi, ktoré sa mohli dotknúť tak Soukupa, ako aj Jakuba Prachařa. "Ale tu sme sa dotkli, ehm, pár ľudí," priznala Agáta bez známok ľútosti. 

Najčítanejšie