Zatiahnuté
11°
Bratislava
Koloman
13.10.2024
Tečú jej milióny a ona šetrí kde sa dá! Agáta priznala, že perie na 20°C a deti chodia v obnosenom!
Zdielať na

Tečú jej milióny a ona šetrí kde sa dá! Agáta priznala, že perie na 20°C a deti chodia v obnosenom!

Archívna reportáž

Agáta sa má pri troch deťoch čo obracať, ale že by práve musela šetriť...

Sledovatelia influencerky Agáty Hanychovej (39) si už zrejme zvykli na jej kontroverzné výroky. No v podcaste Agáta a Ornella pred pár dňami odznela poriadne prekvapivá informácia o jej šetrnej povahe. Azda nikto by to na ňu nepovedal, potvrdzuje to aj množstvo komentárov na sociálnych sieťach. Ak to myslela len ako žart, možno je nechtiac zavarila, zrejme jej to veľmi neprospeje ani v súdnom spores Jaromírom Soukupom (55) o opatrovníctvo dcéry Rozárky (1,5).

​Boj o výhradné opatrovníctvo dcérky Rozárky nevzdáva Agáta ani po verdikte súdu spred pár mesiacov. Jaromír Soukup dokonca tvrdí, že kvôli tomu nedávno nastražila na neho pascu, keď sa ho snažil slovnými provokáciami jej manžel Mirek Dopita vyzvať k bitke, no Soukup naschvál rany nevracal. Celú záležitosť prešetruje polícia. Ktovie, či Agáte prospeje v novom súdnom procese priznanie, ako šetrí na jej deťoch.

Šetrnosť sa síce v našich končinách považuje za dobrú vlastnosť, ale všetko má svoje medze. To si ale zrejme neuvedomuje Agáta Hanychová, keď v jej podcaste Agáta a Ornella priznala: "Keď povedzme syn príde skôr zo školy a nestihne obed, tak tam idem s kastrólikmi a potom tú jednu porciu majú všetci na večeru." Ešte viac ale vyvolalo polemiku jej prehlásenie o praní: "Na tridsať periem, keď je to ozaj veľmi špinavé, inak na dvadsiatke. Pritom mi raz manžel vysvetlil, že to nie je tak drahé." Ako je známe, na likvidáciu baktérií a vírusov ale nemusí úplne stačiť ani pranie na štyridsať stupňov Celzia, takže ako je typické pre Soukupa, aj toto môže byť vyhlásenie, ktorého sa na súde chytí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Rozporuplne taktiež pôsobí Agátina hláška o tom, čo jej občas vytýka mama Veronika Žilková: "Nemohla by si tým svojim deťom kúpiť aspoň nejaké nové oblečenie? Chodia nejakí ošuntelí." Agáta ale na to má vysvetlenie, ktoré by sa mohlo zdať byť veľmi ekologické. "Samozrejme sa to u nás dedí. Keď povedzme Kryšpín z toho vyrastie, tak to vezmem kamoške, nech to schová pre svojho syna. Predstava toho, že to oblečenie vyhodím, je pre mňa šialená a aj jedlo, keď ho nedojeme, tak ho dám buď psovi, alebo mám pána na Suchdole, čo nemá veľa peňazí, takže mu vozím krabičky s jedlom, aby sa to nevyhodilo," tvrdí, a v tomto bode azda aj budí sympatie. Na sebe však zrejme vždy až tak nešetrí vzhľadom na jej značkové outfity, v ktorých sa ukazuje na verejnosti. Podcast jej vynáša doslova milióny korún a nemálo získava aj na Instagrame z reklám, byť tak šetrná sa preto zdá byť skôr nejakou "poruchou", ako racionálny prejav...

Najčítanejšie