Oblačno
Bratislava
Hedviga
17.10.2024
Šokujúca tragédia! Hviezdny spevák zomrel po páde z balkóna, mal len 31 rokov!
Zdielať na

Šokujúca tragédia! Hviezdny spevák zomrel po páde z balkóna, mal len 31 rokov!

Archívna reportáž

V roku 2012 boli One Direction na vrchole slávy

Mimoriadne tragická správa zasiahla svet šoubiznisu. Bývalý spevák skupiny One Direction, len 31-ročný Liam Payne, zomrel v Buenos Aires, ako informovala argentínska polícia.

​Miestny spravodajský portál La Nacion s odvolaním sa na záchrannú službu v regióne informoval, že 31-ročného speváka našli mŕtveho po páde z tretieho poschodia hotela, píše CNN. Polícia bola privolaná do hotela na tiesňové volanie, v ktorom sa spomínal "agresívny muž, ktorý mohol byť pod vplyvom drog a alkoholu".

​​Alberto Crescenti, šéf štátneho záchranného zdravotníckeho systému, uviedol, že Payne spadol do dvora hotela Casa Sur v štvrti Palermo v Buenos Aires. Crescenti odmietol odpovedať na ďalšie otázky týkajúce sa nahláseného incidentu. Miestne médiá uviedli, že spevák bol v meste, aby sa zúčastnil na koncerte svojho bývalého kolegu z kapely One Direction, Nialla Horana.

Payne vytvoril obrovský hit v duete s Ritou Orou:

Liam Payne sa preslávil v roku 2008 spolu s kolegami z kapely Harrym Stylesom, Louisom Tomlinsonom a Zaynom Malikom a spomínaným Niallom Horanom v skupine, ktorú dal dokopy Simon Cowell v súťaži The X Factor. Skupina sa v hitparáde umiestnila na treťom mieste a pokračovala s hitmi ako „Kiss You“, „What Makes You Beautiful“ a „Story of my Life“. Skupina sa považuje za jednu z najpredávanejších chlapčenských skupín v histórii, keďže sa jej celosvetovo predalo viac ako 70 miliónov nosičov.

Liamov profil na Instagrame zaplavili komentáre žialiacich fanúšikov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

Skupina One Direction v roku 2015 oznámila, že si dáva prestávku. Payne neskôr v roku 2019 vydal svoj debutový sólový album s názvom „LP1“. V marci Payne vydal svoju LP platňu „Teardrops“. Payne má 7-ročného syna s bývalou členkou speváckej skupiny Girls Aloud a tiež porotkyňou talentovej súťaže, Cheryl Cole.

Najčítanejšie