Zatiahnuté
14°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
Smutná správa zo seriálu Beverly Hills 902 10! Rakovine podľahol ďalší herec
Zdielať na

Smutná správa zo seriálu Beverly Hills 902 10! Rakovine podľahol ďalší herec

Zdroj: pexels.com

Luke Perry, Shannen Doherty, Stanley Kamer, Burt Reynlods, Matthew Perry a teraz aj Nicholas Pryor. Týchto hercov spája nielen účinkovanie v mega úspešnom seriáli z 90. rokov, ale, žiaľ, aj fakt, že už nie sú medzi nami. Pryor si v seriáli zahral otca Clare Arnold, teda herečky Kathleen Robertson.

​Nicholas Pryor zomrel v pondelok na rakovinu vo svojom dome vo Wilmingtone v Severnej Karolíne, uviedla pre The Hollywood Reporter jeho manželka, herečka Christine Belford. Na rozdiel od Perryho či Doherty sa ale dožil pekného veku 89 rokov.

"Nicholas Pryor bol nesmierne vďačný za to, že takmer 70 rokov pracoval ako herec," stojí ďalej v oznámení od rodiny.  V rokoch 1997 - 2002 hral Pryor bývalého špióna Victora Collinsa v seriáli General Hospital, čím zavŕšil svoju dlhú kariéru v telenovelách, ktorá zahŕňala účinkovanie v seriáloch Tajomná búrka, Na hrane noci, Láska je pestrá vec, Všetky moje deti a Iný svet. Štyri rok hral v seriáli Beverly Hills 90210.

Pripomeňte si herca ako otca Roberta Downey Jr:

Zahral si aj v mnohých filmoch, napríklad ako otec Roberta Downeyho Jr. vo filme Menej ako nula, ale aj otca Toma Cruisa vo filme Riskantný podnik, či vo filmoch Hoffa alebo Podarená rodinka. Bol štyrikrát ženatý, s poslednou manželkou Christine Belford sa zosobášil v júli 1993 a pracovali spolu na seriáli Beverly Hills, 90210. Prežila ho aj dcéra Stacey a vnúčatá Auguste a Avril.

Najčítanejšie