Skoro jasno
18°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Bieber ako najznámejšia obeť Diddyho zvrhlých párty! Nútil Will Smith do nechutností vlastného syna?!
Zdielať na

Bieber ako najznámejšia obeť Diddyho zvrhlých párty! Nútil Will Smith do nechutností vlastného syna?!

Archívna reportáž

Medzi najčastejšie sa skloňujúce mená v škandalóznej kauze Seana "Diddyho" Comba (54) patrí najmä Justin Bieber (30) či Usher (45), ale aj Will Smith (56) so synom Jadenom (26). Hollywoodom otriasa mimoriadne nechutná kauza, keď z jeho temných hlbín vychádzajú na povrch hrozné svedectvá o orgiách v spojení s drogami, sexom aj zneužívaním maloletých. Nie je takmer jediné slávne meno, ktoré sa neobjavilo na zozname účastníkov Diddyho párty.

​Vstupom do sveta amerického šoubiznisu sa mladým začínajúcim hviezdam otvára svet netušených možností. Ich rovesníci im závidia, snívajú, aké by to bolo skvelé byť na ich mieste, no nevedia, že to môže byť aj peklo. Iste by o tom vedel veľa povedať aj Justin Bieber, ktorý mal iba pätnásť rokov, keď sa zoznámil so Seanom "Diddym" Combom, ktorý teraz čelí vážnym obvineniam z obchodovania so sexom, vydierania, znásilňovania, prostitúciou a ďalšími prečinmi. Po jeho nedávnom zatknutí v New Yorku mu už dvakrát zamietli prepustenie na vysokú kauciu a čaká ho súd.

Na sociálnych sieťach sa začalo objavovať množstvo videí a záberov z minulosti, kde sa objavil Diddy s niekým zo slávnych mien. Najviac asi rezonuje jeho spojenie s hviezdnym Justinom Bieberom, s ktorým sa stretli prvýkrát v roku 2009. V tom čase mal Justin zmluvu s vydavateľstvom Ushera, ktorý dokonca býval s Diddym, keď bol len začínajúcim hudobníkom. Usher svojho čas prezradil pre MTV, že ho Diddy zoznámil so sexom, drogami a alkoholom v čase, keď bol na to ešte príliš mladý. Zrejme podobne dopadol aj Bieber. Nasvedčujú o tom dve videá z roku 2009 a 2011 s narážkami na jeho zážitky s Diddym.

Justin je zjavne zo zážitkov traumatizovaný:

Justin sa v jednom videu fanúšikom na sociálnej sieti pochválil, že "minulý víkend som strávil 48 hodín s Diddym a užil som si trochu zábavy" a Diddy na to vtedy v inom videu povedal, že "nemôže prezradiť, o čo išlo", ale že "je to určite sen 15-ročného chlapca". Justinovi radil, aby o tom mlčal. Podobne si o niečo neskôr zrejme nechceme "užíval" aj neplnoletý syn herca Willa Smitha, Jaden. Je šokujúce, že priamo jeho slávny otec ho mal nútiť k účasti na zvrhlých orgiách organizovaných Diddym, pričom malo dôjsť aj k jeho pohlavnému zneužitiu, o čom má svedčiť jedna nahrávka zverejnená na TikToku. Smith bol roky Diddyho blízkym kamarátom a na orgiách sa vraj podieľal. Od Diddyho sa odvracajú už aj jeho fanúšikovia, no ešte desivejšie sa zdá byť "mlčanie Hollywoodu", ktoré mnohí berú ako priznanie...

Jaden a Justin sú ako bratia, možno ich spája temné tajomstvo:

Najčítanejšie