Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hviezdy v sexi spodnej bielizni! Speváčka spravila prehliadku, pri ktorej padali sánky nielen pánom!
Zdielať na

Hviezdy v sexi spodnej bielizni! Speváčka spravila prehliadku, pri ktorej padali sánky nielen pánom!

Archívna reportáž

Krásna a zvodná spodná bielizeň dokáže mnohé ženy potešiť viac, ako akýkoľvek iný kus oblečenia. Prehliadky s týmto sortimentom mávajú veľkú sledovanosť, pričom na svoje si prídu nielen ženy, ale minimálne tak aj muži. Azda najznámejšie prehliadky spodnej bielizne v kombinácii božskými telami modeliek boli donedávna tie z dielne Victoria’s Secret.

Pokles tržieb a predaja gigantu Victoria´s Secret využila barbadoská kráska, speváčka Rihanna, ktorá sa v ostatnom období viac ako spevu venuje práve módnemu návrhárstvu. V kampani jej značky s názvom Savage X Fenty sa zamerala na prirodzené ženské krivky, ktorými aj sama oplýva. Zdá sa, že minimálne pri Rihanninej značke dokonalosti štíhlych modeliek odzvonilo, a už aj na prehliadkových mólach sa o slovo hlási prirodzenosť.

Speváčka Rihanna sa od roku 2018 s veľkou zanietenosťou venuje svojej značke, dokonca momentálne viac, ako svojej speváckej kariére. Nedávno  predstavila novú kolekciu spodnej bielizne Savage x Fenty. Módnu prehliadku pod názvom Savage x Fenty Vol. 2 show poňala v extravagantnom štýle a zúčastnili sa jej nielen modelky, ale aj mnohé známe hviezdy. Prehliadka sa konala v Los Angeles bez účasti publika a vysielaná bola na internete.

Rihanna žne úspechy na všetkých frontoch, spev však vymenila za biznis s módou a kozmetikou. Prilepšila si tak o ďalšie milióny:

​Pred divákmi sa prešli v zaujímavých sexi kúskoch Bella Hadid alebo Cara Delevigne, pýšiace sa dokonalými postavami. Veľmi to svedčalo aj dedičke a podnikateľke Paris Hilton, ako aj samotnej Rihanne.  Margie Plus a Tabria Majors predviedli svoje objemnejšie krivky a zastupovali ženy s Xplus veľkosťou. Speváčka Miss 5th Ave bola veľmi sexi v modrej romantickej bielizni so sieťkovanými pančuchami. Sieťovanie bolo vôbec dominantným prvkom mnohých modelov.   

 Na prehliadke mohli diváci vidieť skutočne zaujímavé kúsky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

If you seen the #SAVAGEXFENTYSHOW you know @lauraharrier was fresher than any mf flower ?

Príspevok, ktorý zdieľa SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty),

Pre Rihannu to bola s jej značkou Savage x Fenty už druhá veľká módna show. Prvá sa konala minulý rok v New Yorku. Tam neváhala poslať na prehliadkové mólo ani modelku Slick Woods v 9. mesiaci tehotenstva, ktorá hneď po prehliadke porodila syna Saphira. Tento rok už nič také neriskovala. Prehliadka mala štyri hlavné časti s témami Dear Diary, The Savage Not Sorry collection, The male introduction to the brand a Garden of Eden a rozhodne sa dá povedať, že zaznamenala obrovský úspech. 

Súvisiace články