Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
10 brunetiek, 2 blondíny. MISS Slovensko 2013 uvidíte na JOJke
Zdielať na
Móda

10 brunetiek, 2 blondíny. MISS Slovensko 2013 uvidíte na JOJke

O kráse slovenských dievčat vie celý svet! Vybrať z nich tú najkrajšiu je preto šialene ťažké. Ale, byť iba fotogenická v tomto prípade nestačí. Dievčatá museli prejsť aj vedomostným testom.

Do súťaže krásy sa prihlásilo viac ako tisíc dievčat. Vybrať finálový tucet zložený z tých najkrajších adeptiek vraj bolo veľmi ťažké. Šancu dostalo 10 brunetiek a dve blondíny. "Ja si myslím, že inteligenčne je táto dvanástka silnejšia ako minulý rok," uviedla riaditeľka súťaže MISS Slovensko Magdaléna Šebestová.

Znamená to, že nie len krása a dlhé nohy boli hlavnými atribútmi na výber finalistiek. Podmienkou bolo, aby každá z nich ovládala aspoň jeden cudzí jazyk a zvládli test zo všeobecných vedomostí. "Už som tu tretí rok, až teraz mi to vyšlo, tak sa veľmi teším," uviedla finalistka číslo 11 Jamisna Hodemarská.

Východniarok je v tomto ročníku hneď niekoľko. Paradoxne, Bratislavčanka medzi finalistkami chýba. "Baby sú hrozne pekné a som zvedavý aké budú, keď budú pochodovať po pódiu a teším sa na to," hovorí Ivan Huljak, riaditeľ vlastnej tvorby TV JOJ.

Dievčatá majú približne desať týždňov na to, aby sa pripravili na svoj veľký večer. "Už druhý rok to chceme posunúť na takú výraznú fashion show, na ktorej bude chcieť byť každé dievča. A tento rok budú predvádzať také značky, ktorú sú naozaj svetové," uviedla Šebestová.

Dvanásť finalistiek už poznáme, ktorá z nich si v polovici apríla preberie korunku od minuloročnej víťazky Kristíny, to sa ešte len uvidí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na