Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Slovenská speváčka a jej manžel sa nakazili koronavírusom! Priniesli ho deti zo školy!
Zdielať na

Slovenská speváčka a jej manžel sa nakazili koronavírusom! Priniesli ho deti zo školy!

Archívna reportáž

Zoznam celebrít, ktoré potvrdili pozitivitu testu na koronavírus, sa rozšíril hneď o dve známe osobnosti. Manželský pár zložený zo slovenskej speváčky Lucie Šoralovej a jej českého manžela, skladateľa Ondřeja Soukupa, už chorobu covid-19 podľa všetkého prekonal.

V Česku je zoznam celebrít s chorobou covid-19 poriadne dlhý. Hana Zagorová s manželom Štefanom Margitom, Lucie Bílá, Jiří Macháček, Ivana Andrlová, Ladislav Frej, Petr Čtvrtníček, a teraz aj 69-ročný Ondřej Soukup a jeho 43-ročná manželka Lucia Šoralová. Práve tá nákazu potvrdila v diskusii na sociálnej sieti.

Lucia Šoralová posledné roky doplnila legendárnu českú kapelu Neřež po Katke Koščovej, ktorá bola dočasnou náhradou za inak azda nenahraditeľnú zosnulú spevácku hviezdu Zuzanu Navarovú.V ostatných mesiacoch, pochopiteľne, ako ostatní umelci, sa aj Luciina kariéra načas pozastavila a Lucia sa namiesto koncertovania začala venovať téme koronavírusu.

Vypočujte si Luciin krásny spev:

Lucia od začiatku upozorňovala na riziká choroby a nákazy a bola a je veľkou bojovníčkou za nosenie rúšok. Dokonca ľuďom, ktorí s nosením rúšok nesúhlasia, odkázala, nech radšej strčia vidličku do elektrickej zásuvky. "Dosť by sa tým vyriešilo. Ďakujem úctivo," napísala s dávkou irónie speváčka.

Vyzyvam vsechny dotcene, aby radeji nastrkali vidlicky do zasuvek, nez chodili bez rousek. Tim by se toho dost poresilo. Dekuji uctive.

Uverejnil používateľ Lucia Soralova Nedeľa 30. augusta 2020

K tomu, že sa celá rodina manželov Lucie a Ondřeja nakazila koronavírusom ale žiadny samostatný status nebol. Priznala sa k tomu len v diskusii, kde sa rozčuľovala nad tým, že chorobu priniesli ich deti, 8-ročná Rebeka a 6-ročný Ondřej zo školy. "Deti nemajú príznaky, takže o tom ani nevedia. To by sa malo riešiť," napísala, no nie je jasné, aké riešenie tohto stavu by si predstavovala. Hoci sa obaja s manželom živia ako umelci, koronavírus ich až tak nezasiahol, lebo Ondřej, ako živiteľ rodiny, má hudobné štúdio doma, tak sa môže venovať práci nepretržite. Ani samotná choroba zrejme u nich nemala vážny priebeh, nič také totiž Lucia nenaznačila a vyjadrovala sa v minulom čase.

Súvisiace články

Najčítanejšie