Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pre Agátu je Jakubova milenka poriadnou ranou. TAKTO sa o nej dozvedela
Zdielať na
Móda

Pre Agátu je Jakubova milenka poriadnou ranou. TAKTO sa o nej dozvedela

Archívna reportáž

Koniec manželstva je definitívny. Agáta a Jakub Prachařovci sa súdu nevyhnú. Moderátor sa už netají láskou ku krásnej modelke Denise Dvořákovej. Svojej ešte stále manželke mal o milenke povedať už oveľa skôr, než vyšlo najavo.

​Agáta sa síce snažila manželstvo s Jakubom zachrániť, ale podľa najnovších správ ohľadom moderátorovej milenky je viac ako jasné, že niet cesty späť. 

Prachař sa zblížil s modelkou Denisou Dvořákovou a hoci sa poznajú už dlhšiu dobu, začalo to medzi nimi iskriť na jednej prestížnej akcii na Pražskom hrade. 

Vedela to oveľa skôr

​Ako ale povedala Agáta, Jakub je stále jej manželom a odkázala modelke, aby brala na vedomie, že je moderátor ešte stále ženatý a má dieťa. "Rozumiem jej, keď jej manžel utiekol s inou, tak si vybíja zlosť na mne a mojich deťoch, ale prečo sa nám mstí?" reaguje

Aj napriek tomu, že predstiera prekvapenie, správa nebola podľa českého Expresu pre Agátu žiadnou novinkou.

"Najskôr jej oznámil, že je znovu zadaný. A potom, že sa na Agáte spolu s novou partnerkou smejú. Keď na neho tlačila, aby jej povedal, kto to je, iba ju vysmial slovami, že je slávnejšia ako ona sama," uvádza zdroj. Neskôr sa ale Prachař s úlovkom svojej manželke pochválil.

​Denisa bola manželkou slovenského futbalistu Martina Hromkoviča. Ten je aktuálne partnerom tenistky Belindy Bencicovej. 

Pozrite si priložené VIDEO:

Súvisiace články