Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Agáta Prachařová voči manželovej milenke pritvrdila: Daj si pozor, Denisa!
Zdielať na

Agáta Prachařová voči manželovej milenke pritvrdila: Daj si pozor, Denisa!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová, oficiálne stále Prachařová, zažíva momentálne krušné časy. Nielenže sa musí vyrovnať s rozpadom manželstva, ešte si aj jej manžel Jakub stihol nájsť novú lásku. A, pochopiteľne, všetko pod drobnohľadom verejnosti.

Agáta sa spočiatku vyjadrovala k novej priateľke svojho manžela Jakuba veľmi diplomaticky. Dúfala, že keď aj musí prísť koniec, bude zmierlivý, píše portál Blesk.cz. Hoci sa netajila, že ju mrzí, že sa manželstvo končí.

Jakubovi akoby na tom už vôbec nezáležalo. Najprv ich ľudia videli ruka v ruke na prechádzke, teraz dokonca vzal Denisu Dvořákovú, 28-ročnú modelku, na večeru do luxusnej reštaurácie.

Takto hovorila o živote ešte pred tromi rokmi, keď čakala s Jakubom malú Miu:

​Možno to bola posledná kvapka, keď si Agáta povedala, že zase príliš diplomatická byť nemusí. "Jakub je stále môj manžel a otec detí. Slečna by to mala brať na vedomie a možno sa porozhliadnuť po niekom bez rodiny," odkázala modelke.

Aby zasadila ranu sokyni ešte hlbšie, okomentovala aj jej minulosť. "Rozumiem jej. Keď jej manžel ušiel si inou, tak si teraz asi vybíja zlosť na mne a mojich deťoch. Neviem ale prečo sa mstí nám," povedala na margo Denisy.

Víťazka Elite Model Look z roku 2006 Denisa Dvořáková bola od roku 2015 vydatá sa slovenského futbalistu Martina Hromkoviča. Ten ju ale vymenil za mladučkú tenistku Belindu Benčičovú. Zrejme podobné pocity, ako mala vtedy Denisa, teraz zažíva aj Agáta a rozhodne sa jej to nepáči, ako vidno. 

Súvisiace články

Najčítanejšie