Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agátu prešiel smiech! TAKTO reaguje na nový vzťah jej manžela Jakuba Prachařa!
Zdielať na

Agátu prešiel smiech! TAKTO reaguje na nový vzťah jej manžela Jakuba Prachařa!

Archívna reportáž

Pol roka trvá manželská kríza u Prachařovcov. Hoci sú Agáta aj Jakub známi vtipkári, tentokrát to už ale skutočne nebude žart. Nová žena po boku moderátora, herca a hudobníka je zrejme posledným klincom do rakvy manželstva.

Na papieri stále svoji, v skutočnosti už podľa všetkého neplatí vôbec nič, píše portál Blesk.cz. Hoci už nejakú dobu netvoria Agáta a Jakub Prachařovci pár, vzťah oficiálne stále neukončili a rodinnú situáciu vôbec nekomentujú

Verejnosť sa tak mohla len domýšľať, ako to vlastne so vzťahom mediálne vychyteného páru je. Nič nenasvedčovalo tomu, žeby sa situácia mala zlepšovať, hoci niektoré vyjadrenia Agáty mali podtón nádeje, že sa kríza urovná.

Jakub Prachař aktuálne žiari ako porotca v súťaži ČSMT na TV JOJ:

Teraz je už jasné, že jej predstavy boli naivné. Jakub podľa všetkého spravil za manželstvom, z ktorého vzišla dcérka Mia, hrubú čiaru. Ukázalo sa, že po jeho boku už stojí iná, o 8 rokov mladšia modelka Denisa Dvořáková. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? ???? ????? ??? ???? ??? ??? ????’? ???? ???????? ??‍♀️ #6km✔️

Príspevok, ktorý zdieľa Denisa Dvořáková (@denisadvorakova),

Agáta sa vyjadrila, že ju mrzí, že sa jej vzťah s mužom rozpadol. "Niektoré udalosti nie sú vždy úsmevné, obzvlášť s ohľadom na deti, ale podobné situácie sa proste dejú," komentovala Agáta situáciu so skutočne neobvyklou dávkou pochopenia.
Už pred časom si zmenila priezvisko späť na svoje dievčenské, čo bol jeden zo zásadných signálov, že k Prachařovi sa už nehlási. Aj v tejto situácii, keď sa prevalil vzťah jej manžela, sa snažila vtipkovať a predstavila svetu svoju lásku. "Môj nový chlapec, navždy," odfotila sa so surferskou doskou, ktorej posiela bozk. 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Muj novy kluk na vzdy #surfing #surfboard #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Hoci ju koniec manželstva neteší, verí, že situáciu ustoja dôstojne. "Som si istá, že akýkoľvek vývoj vecí medzi nami prebehne v pokoji a tak, aby sme obaja ostali v živote Mie a Kryšpína," naznačila, ako vidí rodičovstvo po rozvode. S Jakubom sú v kontakte a situáciu riešia výlučne medzi štyrmi očami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie