Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zavaril si Gottovej manžel klamstvom na rozvod?! Dominika sa mužovi pomstila!
Zdielať na

Zavaril si Gottovej manžel klamstvom na rozvod?! Dominika sa mužovi pomstila!

Archívna reportáž

Manžel Dominiky Gottovej, najstaršej dcéry zosnulého maestra, si u svojej ženy poriadne zavaril. Pustil si totiž ústa na špacír a pre televíziu porozprával veci, ktoré sú zjavne dosť mimo reality.

Timo Tolkki sa neostýchal porozprávať médiám tesne po pohrebe svokra, ako sú s Dominikou nespokojní s pridelenou časťou z majetku multimilionára Karla Gotta. Chceli vraj ďalšie dva milióny eur alebo vilu na Bertramke, píše portál Blesk.cz

​Dominika ostala v poriadnom šoku, keď sa jej na tieto plány opýtal Blesk.cz. O manželovom vyjadrení absolútne netušila.

Dominika nesie smrť otca veľmi ťažko, bolo to zjavné aj na zádušnej omši:

​"Akoby osud momentálne testoval, čo všetko ešte unesiem! Smrť otecka, doma chorý manžel, s ktorým sa nerozprávam. To je jediné, čo na neho platí," prezradila Dominika, ako sa mužovi za výmysly pomstila tichou domácnosťou.

Timo trpí maniodepresiami, teda striedaním extrémne radostných období s tými absolútne temnými. "Len málokto si vie predstaviť, aké je to žiť s človek, ktorý trpí maniodepresiami. Momentálne sa mi podarilo zohnať prácu a nemám v pláne sa jej vzdať," povedala Dominika, ktorá sa zjavne snaží dostať svoj život, poznačený alkoholom aj tabletkami, do normálu. Zamestnala sa ako servírka v sushi bare.

​Nezamestnaný Timo bude rád, ak toto faux pas ich manželstvo ustojí, Dominika sa totiž naozaj nahnevala. S macochou sa totiž snaží o korektný vzťah, hoci je pravda, že v roku 2015 podpísala dohodu o dedičskom vyrovnaní, ktoré zrejme ani zďaleka nepokrýva nárok, ktorý by na dedičstvo Dominika mohla mať podľa zákona. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie