Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečku zo známeho seriálu znásilnil kolega priamo pred kamermi!
Zdielať na

Herečku zo známeho seriálu znásilnil kolega priamo pred kamermi!

Zdroj: Instagram/AM

Niet pochýb, že jedným z rozhodujúcich faktorov, ak sa chce niekto presadiť v hereckej brandži, je krása. Pre ženy to platí dvojnásobne. Neraz si ale krása vyberá krutú daň, ako aj v prípade herečky známej zo seriálu Čarodejnice.

Alyssa Milano zverejnila na druhé výročie virálneho rozšírenia kampane MeToo svoj príbeh. Aj ona sa stala podľa jej slov obeťou nehorázneho správania sa kolegu. 

Jej príbeh o je to šokujúcejší, že sa stal priamo pred kamerami. A nešlo len o nevhodný flirt, dá sa hovoriť priamo o pokuse o znásilnenie.
Herečka vysvetľuje, prečo sa po 25 rokoch rozhodla svoj #metoo príbeh zverejniť:

Predstaviteľka Phoebe zo seriálu Čarodejnice tvrdí, že keď mala 21 rokov, stala sa obeťou sexuálneho zneužívania. "Musela som nakrúcať scénu, kde som sa milovala s mužom, ktorý bol o 17 rokov starší ako ja. Ale profesionáli musia zvládať aj tieto typy situácií vhodne, bez prekračovania hraníc a s mierou dôvery, ktorá je dôležitá. Predátori to nedokážu. Muž, ktorý ma napadol, nebol profesionál," zverila sa v podcaste Sorry not sorry.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#MeToo #SorryNotSorry

Príspevok, ktorý zdieľa Alyssa Milano (@milano_alyssa),

Počas inkriminovaného nakrúcania v roku 1993 si jej kolega, ktorého nechce menovať, dovolil neuveriteľnú vec. "Využil chvíľku mojej zraniteľnosti, aby mi dal ruky pod bielizeň a snažil sa do mňa preniknúť prstami. Znásilnil ma na pľace, aj keď boli kamery zapnuté. Plakala som, bola som v rozpakoch a hnevala som sa," opísala svoje pocity 46-ročná Alyssa.

Režisér filmu si všimol, že sa niečo deje a ihneď sa herečky spýtal, či má volať políciu. Ona ale nechcela ohroziť nakrúcanie, tak sa rozhodla zaťať zuby a pokračovala v práci s nehanebným kolegom ďalších šesť hodín.

Aj po nakrúcaní ostala mlčať. Po 25 rokoch ale chcela ticho prelomiť, no nedokázala to. "Vážne som ho dnes chcela menovať, aby trpel rovnakým spôsobom, ako ja," povedala Alyssa. Herec sa ale medzičasom stal otcom a ona sa rozhodla jeho rodine neublížiť. Ako ale tvrdí, ide o stále aktívneho a úspešného herca.

Súvisiace články

Najčítanejšie