Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dominika Gottová chce viac peňazí z dedičstva. To, čo dostala, je výsmech, zúri manžel
Zdielať na
Hudba

Dominika Gottová chce viac peňazí z dedičstva. To, čo dostala, je výsmech, zúri manžel

Archívna reportáž

Od pohrebu Karla Gotta ubehli iba tri dni, avšak ani to nebráni pozostalým, aby začali bojovať o nemalé dedičstvo. Najstaršia dcéra Dominika sa podľa svojho manžela Tima Tolkkiho chystá zažalovať vdovu Ivanu, informuje TN.cz.

"Podpísali predbežné vyrovnanie. Boli pri tom štyria právnici, musela to podpísať," povedal pre TN.cz manžel Dominiky Gottovej, hudobník Timo Tolkki. Hoci dedičstvo po spevákovi je odhadované na stámilióny českých korún, s najstaršou dcérou sa mal Karel Gott vyrovnať ešte pred jeho smrťou.

Tolkki tvrdí, že to nie je fér. "Stotisíc eur, to je celkom výsmech. Hľadáme vhodného právnika, ktorý by nás zastupoval. Chceme niekoho, kto by to urobil pro bono, pretože si právnika nemôžeme dovoliť, nemáme peniaze," povedal.

​Podľa jeho slov chcú dva milióny eur, alebo dom na Bertramke. "Ten by nám stačil," uviedol rodený Fín. 

Na túto možnosť ale môže Tolkki skutočne zabudnúť. Nehnuteľnosť nie je súčasťou dedičstva, pretože vila je roky napísaná na vdovu Ivanu, rovnako ako aj ostatné nehnuteľné majetky.

Pozrite si rozlúčku, ktorá sa uskutočnila v piatok na pražskom Žofíne. Karlovi Gottovi prišlo dať posledné zbohom takmer 50 tisíc fanúšikov:

Súvisiace články

Najčítanejšie