Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Meghan so slzami v očiach. Nie som šťastná!
Zdielať na

Meghan so slzami v očiach. Nie som šťastná!

Britská televízna stanica ITV odvysielala dokument o Harrym a Meghan a ich zahraničnej ceste po Afrike. Vojvodkyňa mimoriadne úprimne priznala, že prechádza náročným obdobím.

​Niekdajšia herečka vedela, že byť manželkou britského princa nie je iba prechádzka ružovou záhradou. Na tlak, ktorý je na jej osobu vyvíjaný, ale nečakala. 

"Neviem, či to niekto dokáže pochopiť. Ale keď som prvýkrát stretla svojho súčasného manžela, moji kamaráti boli naozaj šťastní, pretože ja som bola šťastná. Ale moji kamaráti z Veľkej Británie mi povedali: ,Jasné, že je skvelý, ale nemala by si s ním byť, pretože britský bulvár ti zničí život," povedala otvorene Meghan.

Pozrite si VIDEO:

​Vedela, že to jednoduché nebude a je si vedomá toho, že popularita a bohatstvo ide ruka v ruke s kontrolou verejnosti. 

"Keď ľudia hovoria veci, ktoré nie sú pravda, a vy im poviete, že to nie je pravda, ale oni majú možnosť to naďalej tvrdiť. Neviem, či by s tým hocikto na svete bol zmierený," reagovala so slzami v očiach. 

​Moderátor sa vojvodkyne opýtal, či bude schopná naďalej znášať enormný tlak. 

"Úplne úprimne, už dlho hovorím Harrymu, že v živote nestačí len prežívať, zachraňovať sa v niečom, to nie je zmysel života. Máte sa mať dobre, byť šťastný. Naozaj som sa snažila prispôsobiť britskej schopnosti neukázať svoje pocity, aj keď sa necítite dobre," priznala. 

Dodala tiež, že neprežíva momentálne šťastné obdobie. Nad vodou ju ale drží manžel a syn Archie.

Súvisiace články

Najčítanejšie