Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ani Rytmus, ani Plačková. TOTO je najsledovanejší slovenský profil na Instagrame
Zdielať na

Ani Rytmus, ani Plačková. TOTO je najsledovanejší slovenský profil na Instagrame

Slovenskou kráľovnou jednej z najpopulárnejších sociálnych sietí nie je Zuza Plačková, Dara Rolins ani Andrea Verešová. Prvenstvo patrí Bratislavčanke, ktorá sa objavila v jednej časti jojkárskeho seriálu Panelák. Má viac ako milión sledovateľov.

Lucia Javorčeková. Rodáčka z Bratislavy, ktorá sa pýši dlhými nohami, hustými hnedými vlasmi, no najmä bujným poprsím, má na sociálnej sieti Instagram takmer milión sledovateľov. 

Javorčeková je deväť rokov šťastne vydatá a má dcéru Lenku, ktorá navštevuje druhú triedu. 

"Fotografka mi povedala, že som fotogenická a že by som to mala skúsiť. Prihlásila som sa na stránku, ktorá spája ľudí z módneho biznisu, pridala pár fotiek a tak prišli prvé spolupráce. Neskôr som už mala vytvorené portfólio a dostala som sa k stránke, na ktorej boli zaregistrovaní fotografi, vizážisti, modelky a klienti. Ponúkali platenú prácu a mohli ma kedykoľvek osloviť," povedala Lucia.

Medzi jej najväčších fanúšikov patria Taliani, ktorí ju istý čas pozývali na tie najvychytenejšie VIP párty, a tak precestovala celú krajinu.

"So svojim manželom chcem zostarnúť. Poznáme sa polovicu života, sme spolu 24 hodín denne, nemáme pred sebou žiadne tajomstvá a všetko riešime spoločne," dodala krásavica.

Súvisiace články